Şimdi Ara

Ssangyong Tivolimizi Aldık (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
3
Favori
16.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fuarda detaylı incelemiştik, bir arkadaşım niyetlendi. satış temsilcileri çok ilgilendiler hatta test sürüşü yapıldı beğendik arabayı, ama Lpg garanti bozulması konusunda net cevap veremediler o nedenle arkadaş almadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • para sizin zevk sizin. bu arabayı ömür boyu alamayacak, sürücü koltuğuna oturamayacak olanların dediğine takilmayin sakin.

tasarım işi ise zevk işidir size şu nu alın tasarımı süper diyenlerin beğendiğini de siz beğenmiyor olabilirsiniz . sizde onlara örnek verdikleri için berbat tasarım filan diyin bence. çünkü begenileri yargılamak his bir sey değil .

aracınızı iyi günlerde kullanın 65.000 e polo alınan bir ülkede güzel fiyata dolu araç almışsınız

• Teşekkür ederim. Daha iyisi sizlerin olsun inşallah

• Çok güzel bir araba bence

Hayırlı olsun dostum
  • Hayırlı olsun hocam kazasız belasız kullanın. Benimde beğendiğim bir araç.

Elalem ne der 2. Eli ne olur demeden araç seçtiğiniz için ayrıca tebrik ederim.

• Çok yakar o araç maaşı benzinciye verirsiniz. Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

Çok yakar o araç maaşı benzinciye verirsiniz. Geçmiş olsun

Senede 5000 km yapan bir aile kaç para verir ki benzine? Diğer aracımız dizel.Sorun yok yani

• Alperenkara A kullanıcısına yanıt
    Enayilik dediğin telefon sorunsuzluk konusunda 1. Sıradadır.
    Iyi forumlar.

• 2. Eli dert etmem diyorsanız güzel bir seçim olmuşhhayırlı uğurlu olsun.. O donanımdaki başka araçlara dünyanın parasını odersiniz fiesta ecoboost olmuş 65 bin lira ( yanlış anlamanın aracı kucumsemiyorum b sınıfı olduğu için ornek verdim) 77 bine SUV araca biliyorsunuz ..

• Şimdiye kadar ikinci eli önemseyerek araç almadık. Terios yeni kasa,Asx daha önceki araçlarımız. Hepsi sıfırdı.çok şükür satılıp gittiler. Onları alırken de elinizde kalır dediler. Hatta şöyle düşündük bir aracımız ssangyong actyon sports. Eğer Tivoliden memnun kalmazsak tek araca düşürüp korando sports alırız dedik.Ki zaten biz aracı 77 ye aldık şu an 88. 12 saat içinde 11 tl zam geldi.

• carbize C kullanıcısına yanıt
    Acaba 90'a 1.5 Ecoboost 160 Hp otomatik Kuga veya 85'e full+full 1.6 otomatik Sportage varken Tivoli'ye kim hangi mantikla gidip 88 bin lira verir cok merak ediyorum.

• hayırlı olsun
  • Kugayı hiç araştırmadım bilmiyorum ama sportage i kuzenim kullanıyor ve ne yazık ki yokuşlarda çekiş sorunu yaşıyor. Biraz da yüzleri eskidi sanırım bu araçların.bu Asx i alırken sportage vardı.o zaman da özellikle arka kısmından hoşlanmamıştık

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

Orijinalden alıntı: mühendis006

Aracınız hayırlı olsun güzel bir model yalnız Anlamadığım ve takıldığım nokta var. Şahsuvaroğlunun satış mantığını çözemiyorum. Rodius diye 7 Kişilik mpv satıyor en pahalı modeli platinum paket 164 bin fiyatı var araçta ne park sensörü ne dokunmatik ekran vs hiç Donanım yok. Tivoli de ise neredeyse Rodius un yarı fiyatına ısıtmalı direksiyon dokunmatik ekran park sensörü geri görüş kamerası diz hava yastığına kadar herşey var nasıl bir satış politikası anlamak mümkün değil

Rodius birde 5 mtden fazla park sensorune en cok ihtiyac duyan arac 😀

Bedava takiyorlar gerci siz yeterki araci alin 😀

Olay bir tek park sensörü değilki şahsuvaroğlu enayi yerine koyuyor insanı. 2015 başında araca baktım 118-124 bin arası fiyatı vardı şimdi 164 binlerde. Her marka kur zammı yaptı ama 118 binden 164 bine çok fazla. Tamam fiyatı bu diyelim Donanım nerde yok. Park sensörü dışında dokunmatik ekran perde havayastığı anahtarsız çalışma led farlar alarm sürüş modu vs gibi tivoli de olan hiç bir donanım yok ayrıca 5 ileri otomatik vites var eski teknoloji. Şahsen bu nedenlerle vazgeçtim o dönemde. Sanırım iki seneye yeni kasası gelir bunları düzeltirler umarım

• Hayırlı olsun. Hiç binmediğim ener markalardan. Merak ediyorum açıkçası
  • hayırlı olsun. Alınmış araca başka bir şey denmez
  • carbize C kullanıcısına yanıt
    Sportage'in tasarimini begenmeyip Tivoli aliyosunuz oyle mi? O rezalet araba Sportage'tan daha mi guzel duruyor sizce? Vay arkadas

• B segment bir araç tivoli rakipleri ix35 spo tigu qq filan değil mokka 2008 cx3 gibi araçlar hayırlı olsun ama ben o parayı kesinlikle vermezdim o araca
    Eski tip motor şanzuman kalite sağlamlık tartışmalı tasarım neresi güzel anlamış değilim cx3 çok karizma mesela o sınıf araçlar içinde ve son derece kaliteli

• Kesinlikle tabii varsa mutlaka bir Ssangyong bayisine gidip Tivoliyi test edin.ne demek istediğimi, sürüş keyfini, yol tutuşunu anlayıp hak vereceksiniz.

• Hayırlı olsun hocam ben şu Ssangyong a bir türlü ısınamadım nedense

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.