< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carbize -- 5 Eylül 2015; 11:57:00 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carbize -- 5 Eylül 2015; 11:57:00 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayirli olsun usta. Ancak tivoli denince benim aklima ilk o harika sesiyle ismail turkucu geliyor.
![]() ![]() https://store.donanimhaber.com/81/90/36/81903614051dfb04a0adbab880fdc0d3.jpg |
Tivoliyi begenmiyenlerin bir cogu bu arabayi alamayacak gucte o yuzden moralinizi bozmayin hayirli olsun jipiniz
![]() |
okadar arabaya tipi kötü şanzımanı sorunlu çok yakıyo motoru gitmiyo arkası basık diyen adam tivoliye biniyo ya ona gülüyorum yoksa hayırlı olsun herkes beğendiğini alsın, herkes aynı arabayı almasın
|
Arabanız hayırlı olsun :) Açıkçası benimde ilgimi çeken bir araç oldu kendisi ama iç tasarım resimlerine bakınca ısınamadım..
Biraz basit geldi.İç mekan kalitesi hakkında bilgi verebilir misiniz? Özellikle kırmızı iç tasarım sanki sonradan ucuz yollu modifiyeyle yaptırılmış gibi bir hava veriyor. ![]() |
Bu bizim ikinci ssangyong aracımız.Bir tane de actyon sports var.Geçen hafta bayiden müşteri var satmayı düşünür müsünüz diye sordular hayır dedik.Yani ikinci el düşünüldüğü kadar kötü değil.İçi resimlerdeki gibi kırmızı değil.O özel paketi.Özellikle içi çok hoşumuza gitti.Kadjarınkini daha basit ve kalitesiz bulduk.tabii ki zevk meselesi tüm bunlar. 77 bin benim değil mi canım.Şu anda çok şükür kapımda iki araç var.İkisi de ssangyong. Allah utandırmasın çok memnunum.
|
bazı forum bölümlerine tc kimlik onayıyla girilsin, yaşlar görünsün. neredeyse oğlumuz yaşındaki vitaminsizlerle uğraşmasak...
güle güle kullanın bu arada. |
Sanırım okumadan yorum yapıyorsunuz.BENCE, BANA GÖRE,KİŞİSEL ZEVKİME GÖRE evet ben Tivoliyi beğendim
beğendim.İnşallah insanlar beğenmemeye devam ederler. İnşallah trafikte parmakla gösterilmeye devam ederim.Bu da benim zevkim. Herkes Apple yada Samsung'u beğenmek zorunda mı.Aynı şey.Kimisi Htc kimisi sony alıyor. Tasarım demek görece demektir.Ne kadar önyargılı yaklaşımlar.Bana ne sportageten,qqtan,tiguandan.Alana hayırlı olsun. Ama ben istemedim, sevemedim.Alırsam pişman olup mutsuz olacaktım. Aklım Tivoli de kalacaktı. Farkındaysanız siz beni neden o araçları beğenmedim diye yargılıyorsunuz. |
5 yılda 25000 km yapmışız Asx ile.Yakıt konusunda çok problemimiz yok yani.Ama diğer arkadaş 160 km de 40 tl yakmış. Abartılı değil yani
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 5 Eylül 2015; 12:11:45 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 5 Eylül 2015; 12:48:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalus -- 5 Eylül 2015; 13:09:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |