Şimdi Ara

Ssangyong Tivolimizi Aldık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194
Cevap
3
Favori
16.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renegade önden çok güzel ama arkası berbat.içi çok kaba. Özellikle ön tarafa koydukları tutamak ve havalandırma kısımları devasa. Aracın içi kaba hatlarla bunaltıcı olmuş. Konserve kutusu gibi.Qashqai ilk kasasından beri ısınamadığım bir araç.Bence tamamen politik bir tasarım. Herkes beğensin diye yapılmış araçlar.Sıradan.Trafikte birbirinden ayırt edilemeyen qq,kadjar ve tiguanlar dolu.Koca bir şehirde parmakla gösterilecek bir araca sahip olmak çok güzel. Donanım olarak da çok iyi.Ön koltuk ısıtma soğutma, sunroof, 7' dokunmatik ekran,anahtarsız giriş,anahtarsız çalıştırma,deri koltuk, geri görüş, ön arka park sensörü, fren destek,10 hava yastığı, 6 ileri...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss yok mu hocam ?
    Canlı olarak hiç görmedim bu aracı.

• Ayrıca qq ın kronik vites kutusu arızası, renegade in 9 ileri otomatik viteste 4 ten 5 e geçerken silkelenme sorunu, renegade in devamlı sensör arızaları ve yazılım güncelleme gerekliliği, 2+1 garanti vermesi.O garantinin de bize 250 km uzakta bulunan yetkili serviste bakımlarının yapılma şartı taşınması aradaki 20000 tl fiyat farkı.Ssangyong un 5000 bakımı ve boya koruma hediyesi. Aldığımız ssangyong bayisinin bize 200 km uzaklıkta olmasına rağmen her defasında eve kadar bırakalım ısrarları araç seçiminde hep etkili oldu.

• Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanın.

Şahsi fikrime gelince ben almazdım,hatta bir araca 60 bin TL den fazla vermeme taraftarı olarak buna hiç vermezdim.
  • hayırlı olsun,1.2 16 v loganla aynımı yakıyor yani

• Benimde aklıma bu adam geliyo o ismi ilk duyduğum da.
  • Hocam degişik bisey olmus o arabaya o parayi vermek ama icinize sindiyse bize hayirli olsun demek düser.

Kazasiz belasiz guzel günlerde kullanin

• uzun süre binecekseniz gideri var da hemen sıkılan, iki yılda bir otomobil değiştiren yapınız varsa waste of money, ikinci elde mezarcılar yağmalar valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 5 Eylül 2015; 14:53:10 >
  • Sangyong satışçıları bir hoş... ne zaman bir fuarda yada bir bayide araca baksam, hemen söze araçta kullanılan motorun ve şanzımanın mercedes olduğunu söyleyerek başlarlar... arabanın motoru mercedes yada ferrari olsa ne olacak? Tasarım olmadıktan sonra..

• benim duz vites 1.4 citroenden az imis yakiti;) hayirli ugurlu olsun.

• Pişman olmassiniz ins.

Her şey zevk meselesi. Ssyong zamana ve daha çok yatirima ihtiyacı var

• hayırlı olsun alınmış ama o kadar seçenek varken tivoli almazdım.tasarımı gerçekten berbat. renegade qq kadjar gibi araçların tipine kalitesine laf atıp tivoli almak biraz komik olmuş. son sahibi klübüne hoşgeldiniz :)

• Hayırlı olsun aracınız. Antalya'da üç tane gördüm ikisi kırmızı biri beyazdı. Albenili araç Tivoli keşke 1.6 dizeli olsaydı.

• Zevkler ve renkler tartışılmaz,hayırlı olsun..
  • Arabanız hayırlı olsun :) Açıkçası benimde ilgimi çeken bir araç oldu kendisi ama iç tasarım resimlerine bakınca ısınamadım..
    Biraz basit geldi.İç mekan kalitesi hakkında bilgi verebilir misiniz?

Özellikle kırmızı iç tasarım sanki sonradan ucuz yollu modifiyeyle yaptırılmış gibi bir hava veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semsam -- 5 Eylül 2015; 16:40:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

hayırlı olsun alınmış ama o kadar seçenek varken tivoli almazdım.tasarımı gerçekten berbat. renegade qq kadjar gibi araçların tipine kalitesine laf atıp tivoli almak biraz komik olmuş. son sahibi klübüne hoşgeldiniz :)

+1

• Tivoliyi begenmiyenlerin bir cogu bu arabayi alamayacak gucte o yuzden moralinizi bozmayin hayirli olsun jipiniz

• Hayırlı olsun, yaklaşık iki ay önce bir tv kanalında tanıtmışlardı güzel arabaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wotgate -- 5 Eylül 2015; 17:30:47 >
  • Bu bizim ikinci ssangyong aracımız.Bir tane de actyon sports var.Geçen hafta bayiden müşteri var satmayı düşünür müsünüz diye sordular hayır dedik.Yani ikinci el düşünüldüğü kadar kötü değil.İçi resimlerdeki gibi kırmızı değil.O özel paketi.Özellikle içi çok hoşumuza gitti.Kadjarınkini daha basit ve kalitesiz bulduk.tabii ki zevk meselesi tüm bunlar. 77 bin benim değil mi canım.Şu anda çok şükür kapımda iki araç var.İkisi de ssangyong. Allah utandırmasın çok memnunum.

• Aracınız hayırlı olsun, beğendim, yalnız yakıt tüketimi şehir içi 8.6 lt/100km yüksek gibi,
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.