Şimdi Ara

sSATILIK ASUS P535

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ilk elden kullandım kutusunu ben actıgım için her aksesuarı beraberinde alıcıya teslim edilecektir.
    Üzerinde toplu iğnesi başı kadar 2/3 adet iz vardır. Fotoğrafları mevcuttur.

Şarjı normal kullanımda 3-4 gün sürer.

GPS navigasyonlu kullanımda 12-16 saat arası şarhı gider, GPS tüm avrupa haritaları mevcuttur, bu telefon ile ben avrupa , güney afrika, ve ingilterede 7000 km den fazla yol yaptım, restauranttan camiye, manzara güzelliği olan her yeri bu cihazla buldum, Ne yazıkki yol arkadaşımı değiştirmek istiyorum;

Kutu içinde bulunan aksesuarları, araba için standı, araç ve normal şarj cihazı, 1 GM Memory kartı, kulaklığı ile beraber cihaz tam çalışır olarak teslim edilecektir.
    AYRICA, BLUETOOTH JABRA marka kulaklık( kulaklığın şarj cihazı), 2GB micro sd kratı, silkon kılıfı ayrıca üzerinde ekran koruyucu bulunmaktadır teslim edilecektir.

GPS programı iki adet hazır vardır , yüklüdür. Sorun olursa yardımcı olurum.

Konyada bulunmaktayım istanbul, izmir ve ankara'da belirli adreslerden telefonu teslim alabilirsiniz.

SAMSUNG i900 OMNIA ile takas olur. p750 yi belki düşünebilirim...

0533 817 08 80 irtibat telefonum iligilenen olursa cevaplarım..

Alparslan YAVUZ

• Diğer Resimleri

sSATILIK ASUS P535

sSATILIK ASUS P535
  • Bu fıyata satman ımkansız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS P535 KULLANICILARI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.