Şimdi Ara

SSC Napoli Taraftar Köşesi (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
3
Favori
27.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benitez istifa etsin artık yol yakınken..
  • higuainn 2-1 saldırın çocuklar
  • GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL MERTENNNNNSSS 2-2
  • Balotelli'ye ırkçı saldırı yapmış napoli taraftarı.Şu anda herkes facebook sayfasında no to racism yazıyor,resimlerin ve durumların altına. Gerçekten üzücü bi durum

Bu da videosu:http://www.issizadam.net/videolar/balotellinin-irkcilik-soylemleri-sonrasi-hungur-hungur-aglamasi-74369

SSC Napoli Taraftar Köşesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bill Shankly -- 9 Şubat 2014; 3:11:52 >

• Hocam ne zamandır merak ediyorum; Siz ve Genoa arasındaki dostluk neye dayanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonyc

Balotelli'ye ırkçı saldırı yapmış napoli taraftarı.Şu anda herkes facebook sayfasında no to racism yazıyor,resimlerin ve durumların altına. Gerçekten üzücü bi durum

Bu da videosu:http://www.issizadam.net/videolar/balotellinin-irkcilik-soylemleri-sonrasi-hungur-hungur-aglamasi-74369

herkes ayrı telden ötüyor..neden hiçbir italyan facebook haber sayfasında balotelli ye ırkçılık yapıldı diye bir haber çıkmıyor? hangi taraftar grubu ırkçılık yaptı? gidin goal.comdan bakın adam ıslıklandığı için ağlamış yazıyor net bir şekilde napoli lazio,verona gibi takımlarla karıştırmayın ya da napoliye küfür edecekseniz gidin önce takımın tarihini araştırın bilgi sahibi olun sonra küfür edeceğinizi sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Hocam ne zamandır merak ediyorum; Siz ve Genoa arasındaki dostluk neye dayanıyor?

şuan tek bildiğim napoli&genoa dostluğunun 1980 lerin başına dayandığı,2012 de genoa&napoli kardeşliğinin 30. yılı nedeni ile marasside kareografi yapılmıştıhttp://koreografi.blogspot.ru/2012/01/genoa-1893-napoli-28012012-30-years-of.html buradada bu kareografi,en kısa zamanda genoa&napoli kardeşliğinin nasıl başladığını bulup seninle paylaşırım dostum

• balotelli ye ırkçılık yapıldı deniyorhttps://www.facebook.com/photo.php?v=622262957810649&set=vb.246771432026472&type=2&theater videoda 13.40 ta oyundan çıkıyor ben ıslıktan başka bişey duymadım duyan versa yazabilirmi?
  • BİRAZ ZOR OLDU AMA SSC NAPOLİ SAYFASINDA NAPOLİNİN IRKÇILIK YAPMADIĞINI ANLATMIŞ OLDUK NAPOLİ Yİ KİRLETME HEVESLERİNİZ BİR KEZ DAHA SUYA DÜŞTÜ BEYLER KUSURA BAKMAYIN BALOTELLİ AÇIKLAMA YAPMIŞ SANIRIM SİNİRİM BOZUKTU BU YÜZDEN AĞLADIM DİYE
  • Bi pozisyonda topa gelişine vurayım dedim ıska geçtim. Çok ağırıma gitti bende ağladım.
  • aynen aga oyundan çıkmadan 2-3 önce anlamıyor adamlar napolinin tarihinde ırkçılık yok napoli ırkçılık yaptı diyorlar
  • Napoli taraftarı çok cahil keşke hepsi ölse.
  • 3 OLDU 3 ALLAHIM 3 OLDU NAPOLİ 3-0 ROMA JORGINHOO
  • El Diego...özlemiştik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regista -- 14 Şubat 2014; 16:34:46 >
  • Ciro Immobile dün yine gol atmış 13 gole ulaştı,13 gol içinde hiç penaltı golü yok,bu adam napoliye gelmeli ama bizim bigon ancak 30-40 mln verip oyuncu alır cercide gol atmış dün,Immobile ve Cerci milli takımı hakediyor,
    Benim tahminim;Cerci önümüzdeki sene Romaya geri döner Roma santrofor sorunu çözmek için Immobileyide alır şampiyon olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realasim

Ciro Immobile dün yine gol atmış 13 gole ulaştı,13 gol içinde hiç penaltı golü yok,bu adam napoliye gelmeli ama bizim bigon ancak 30-40 mln verip oyuncu alır cercide gol atmış dün,Immobile ve Cerci milli takımı hakediyor,
    Benim tahminim;Cerci önümüzdeki sene Romaya geri döner Roma santrofor sorunu çözmek için Immobileyide alır şampiyon olur.

Cerci'nin dönmesini o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Şu an en büyük eksiğimiz santrafor. İşin ilginci de elimizdeki tüm santraforları ya kiralıyoruz ya satıyoruz. Stefano Okaka'da Roma altyapısından yetişen bir oyuncu mesela. Onu da Parma'ya sattık. 24 yaşında daha. Cerci'nin bonservisi Torino'da. İnşallah döner. Immobile'i izlemedim pek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: realasim

Ciro Immobile dün yine gol atmış 13 gole ulaştı,13 gol içinde hiç penaltı golü yok,bu adam napoliye gelmeli ama bizim bigon ancak 30-40 mln verip oyuncu alır cercide gol atmış dün,Immobile ve Cerci milli takımı hakediyor,

Cerci'nin dönmesini o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Şu an en büyük eksiğimiz santrafor. İşin ilginci de elimizdeki tüm santraforları ya kiralıyoruz ya satıyoruz. Stefano Okaka'da Roma altyapısından yetişen bir oyuncu mesela. Onu da Parma'ya sattık. 24 yaşında daha. Cerci'nin bonservisi Torino'da. İnşallah döner. Immobile'i izlemedim pek.

bizim bigon cerci le immobileyi alsa köşeyi döneriz,ama içimde bir his var cerci romaya dönecek diye açıkçası dönerse pek sevinmem :D çok iyi oynuyor cerci,immobilede penaltı golü olmadan 13 gol atmış gerçekten italya milli takımının en iyi santroforlarından biri olabilir,zaten immobile serie b de pescara da oynarken potansiyelini göstermişti

• quote:

Hocam ne zamandır merak ediyorum; Siz ve Genoa arasındaki dostluk neye dayanıyor?

hocam tam bilgim yoktu bu konu hakkında az çok öğrendim,1981-1982 sezonunda ligde kalma mücadelesi veriyor Genoanın son maç Napoli ile,maçta Napoli 2-1 önde iken dakika 85te Mario Faccenda Genoa adına gol atıyor ve Genoa ligde kalıyor Milan ise küme düşüyor,burdan başlıyor kardeşlik 2006-2007 de de son maç genoa-napoli iki takımda beraber serie a ya yükseliyor bu da güzel bir şey kardeş takımlar için
  • Teşekkürler hocam aydınlattığın için. Bizim seyircisiz oynama cezamızda sizin aleyhinize tezahuratlara devam ettiğimiz için uzatıldı. Inter maçında tribünler boş olacak. Bitmedi gitti şu ırkçılık anasını satayım.
  • quote:

Teşekkürler hocam aydınlattığın için. Bizim seyircisiz oynama cezamızda sizin aleyhinize tezahuratlara devam ettiğimiz için uzatıldı. Inter maçında tribünler boş olacak. Bitmedi gitti şu ırkçılık anasını satayım.

aynen oh vesuvio lavali col fuocoyu yu curva nord ve curva sud söyledi herhalde 2 ya da 3. kez uyarıdan sonra cezayı yedi nord-sud tribünleri,her takım yapıyor bunu napoliye italyada alıştı bizim taraftarlar artık :D tek suçlu roma değil,gerçi sadece 2 tribün grubundan dolayı romaya ırkçı demekte haksızlık olur,sizin gibi başka ülkeden roma taraftarları veya başka roma grupları ırkçılık yapmayabilir ama genelde genelleme yapılıyor sadece tribün gruplarının yaptığı söylense daha iyi olur,lazio zaten ırkçılığın başı roma derbisinde romalılara sizin yeriniz gaz odaları diye pankart ya da tezahüratlarda bulunmuşlardı sanırım esas büyük ceza onlara verilmeli,bu arada nike tasarımı forma efsane forma gerçekten harika

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.