Şimdi Ara

SSC Napoli Taraftar Köşesi (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
3
Favori
27.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ölü gibisiniz,yaşyan varsa ses versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: realasim

Beyler ölü gibisiniz,yaşyan varsa ses versin

Haftaya maç ne olur ?? Ben gireyim bari söze
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brondby IF

quote:

Beyler ölü gibisiniz,yaşyan varsa ses versin

Haftaya maç ne olur ?? Ben gireyim bari söze

Baş başa geçer beraberik diye tahmin ediyorum ama gollü maç olur

• Higuain çok kötü sakatlandı , maçın bitmesini bekledim buraya yazmak için umarım ciddi birşeyi yoktur ama surat ifadesi o şekilde değildi maalesef..
  • Roma taraftarlarının yaptığı çok büyük bir ayıp. Maç Fiorentina-Napoli romalılar gelip 1 taraftarımızı göğsünden vuruyor,2 taraftarımız yaralanıyor.sanırım seneye çok kanlı roma-napoli derbileri olacak
  • quote:

Roma taraftarlarının yaptığı çok büyük bir ayıp. Maç Fiorentina-Napoli romalılar gelip 1 taraftarımızı göğsünden vuruyor,2 taraftarımız yaralanıyor.sanırım seneye çok kanlı roma-napoli derbileri olacak

Roma - Napoli arasında ki mevzu derin. Bu ilk değil yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Roma taraftarlarının yaptığı çok büyük bir ayıp. Maç Fiorentina-Napoli romalılar gelip 1 taraftarımızı göğsünden vuruyor,2 taraftarımız yaralanıyor.sanırım seneye çok kanlı roma-napoli derbileri olacak

bende tam çıkış nedenini ve tarihini bilmiyorum ama napoli de yaşamış bir abimiz var ona sorup öğreneceğim,ama roma taraftarının yaptığı utanç verici,bu forumdaki romalı kardeşlerim beni affetsin onlarla bir alakası yok zaten bu olayların iyi arkadaş olduğun romalılarda var ama roma taraftarı bunu napolide yapsın ya da napoli de şu roma deplasman tribününü seneye doldursunlar korkmadan şu şehre gelsinler yine napolililerle çatışsınlar.

• Beni tanıyanlar, Romayı sempati derecesinde değil, taraftarı olarak tuttuğumu bilir. Roma'da doğup, Roma'yı tutanlardan tek farkım; Roma'da doğmamış olmam. Bu nefretin sebebini tam olarak bilmiyorum. Ama futbolla alakalı olmadığını biliyorum. Bu nefret tamamiyle bölgesel nefret ve ırkçılıktan ibaret. İki şehrin insanları da birbirinden nefret ediyor. E iki şehrin de futbol takımı olunca, bu olaylar futbola da yansıyor.

Bu tarz olayları, ayrımcılığı, ırkçılığı kesinlikle onaylamıyorum. Irkçılık denilen olaydan nefret ederim. İtalya'da ırkçılık çağ atlamış vaziyette. Başka ırklara, ülkelere yapılan bir ırkçılık yok. İnsanlar kendi milletinden olanlara ırkçılık yapmakta. Hala Güney-Kuzey ayrımcılığı var. Bu ayrımcılıklar tamamiyle politik. Yaşanan olayların futbolla alakası yok. Ama futbol bir nevi güç gösterisi olduğu için, futbola yansıyor bu olanlar.

Kendini bilmezlerin yaptıkları bir tarafa, İtalya Futbol Federasyonu'nun yaptığı da göz ardı edilemez. Böyle bir maçı sen nasıl Roma'da, Olimpico'da oynatırsın? Üstelik bizi kupadan eden takımın Napoli olduğunu düşünürsek? Resmen sorumsuzluktur İtalya Futbol Federasyonu'nun yaptığı. Yaralanan Napolililere geçmiş olsun. Dilerim bu olaylar yaşanmasın. İnsanlar kardeş olduğunu hatırlasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Beni tanıyanlar, Romayı sempati derecesinde değil, taraftarı olarak tuttuğumu bilir. Roma'da doğup, Roma'yı tutanlardan tek farkım; Roma'da doğmamış olmam. Bu nefretin sebebini tam olarak bilmiyorum. Ama futbolla alakalı olmadığını biliyorum. Bu nefret tamamiyle bölgesel nefret ve ırkçılıktan ibaret. İki şehrin insanları da birbirinden nefret ediyor. E iki şehrin de futbol takımı olunca, bu olaylar futbola da yansıyor.

Bu tarz olayları, ayrımcılığı, ırkçılığı kesinlikle onaylamıyorum. Irkçılık denilen olaydan nefret ederim. İtalya'da ırkçılık çağ atlamış vaziyette. Başka ırklara, ülkelere yapılan bir ırkçılık yok. İnsanlar kendi milletinden olanlara ırkçılık yapmakta. Hala Güney-Kuzey ayrımcılığı var. Bu ayrımcılıklar tamamiyle politik. Yaşanan olayların futbolla alakası yok. Ama futbol bir nevi güç gösterisi olduğu için, futbola yansıyor bu olanlar.

Kendini bilmezlerin yaptıkları bir tarafa, İtalya Futbol Federasyonu'nun yaptığı da göz ardı edilemez. Böyle bir maçı sen nasıl Roma'da, Olimpico'da oynatırsın? Üstelik bizi kupadan eden takımın Napoli olduğunu düşünürsek? Resmen sorumsuzluktur İtalya Futbol Federasyonu'nun yaptığı. Yaralanan Napolililere geçmiş olsun. Dilerim bu olaylar yaşanmasın. İnsanlar kardeş olduğunu hatırlasın.

İtalya da güney-kuzey bizdeki doğu-batı dan bin kat beter.1 taraftarımız göğsünden vurulmuş muhtemelen hayatını kaybedecek diğer taraftarlarımızın durumu pek ciddi değil,evet maçı kısmen dost bir takımın şehri olan romada oynatmak saçmalık,kupadan sizi eleyen takım sizin stadınızda final oynayacak ve düşmansınız. belki maçı başka bir şehirde oynatmak akıllıca olurdu ama bildiğim kadarıyla bizim ultras grubu intikam yemini etmiş ve bugünün etkileri diğer maç günlerine şiddetle yayılacaktır.

2.Roma termini vakası,romanın sokaklarında ciddi çatışmalara olur bir sonraki derby del sole de.üzücü bir durum

• NOI SIAMO PARTENOPEI !
     SSC Napoli Taraftar Köşesi
  • Sizin taraftarlar da düşman topluyor kendilerine yalnız. Sizin tribün reisi 7 yıl önce polis öldüren birine destek için tişörtle çıkmış. Sadece Roma'daki değil, İtalya'daki bütün milliyetçi taraftarların tepkisini çeker bu durum. Herkesin dikkatli olması lazım ya. Tebrikler bu arada.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

bende tam çıkış nedenini ve tarihini bilmiyorum ama napoli de yaşamış bir abimiz var ona sorup öğreneceğim,ama roma taraftarının yaptığı utanç verici,bu forumdaki romalı kardeşlerim beni affetsin onlarla bir alakası yok zaten bu olayların iyi arkadaş olduğun romalılarda var ama roma taraftarı bunu napolide yapsın ya da napoli de şu roma deplasman tribününü seneye doldursunlar korkmadan şu şehre gelsinler yine napolililerle çatışsınlar.

Italya zaten zorla toparlanmış bir devlet gibi aşırı karışık bir ülke. Güney - Kuzey çatışması, bizim Doğu - Batı ( aslında olmayan ama sadece bizi birbirimize düşürmek için varmış gibi gösterilen) çatışmalardan çok daha büyük bir çatışma. Güney Italya, Italya'nın en büyük suç merkezi ve yatırımın hiç yapılmadığı varoş bir yer. Aynı zamanda Al Capone'nin memleketiymiş. Sadece Roma tarafından değil ülke tarafından dışlanan bir bölge Güney.
    Güney'in en büyük takımı Napoli. Hatta tek takımı bile diyebiliriz. Roma'ya deplasman yapmak için zamanında tren bile çalmışlar.
    Roma bilirsiniz, aşırı faşist bir bölge. Taraftar yapısı da bu şekilde. Ve bu olayları tırmandıran, Maradona Napoli'de oynarken Maradona'ya tapıyordu taraftar.
    1990 Dünya kupası yarı finali Italya - Arjantin maçı Napoli'de oynanacaktı. Napoli taraftarından destek istiyor Maradona. Taraftarda Maradona'yı kırmıyor ve Italya milli marşını dahi ıslıklayıp 90 dk. boyunca Arjantin'i destekliyor. Arjantin, Italya'yı eliyor ve finalde Batı Almanya'nın rakibi oluyor.
    Bu olaydan sonra ipler iyice kopuyor. Herkesin nefret ettiği bir takım haline geliyor.

• Evet sanchez güney-kuzey çatışması çok yoğun zaten italya birleşirken güney ayrı bir deevletti yanılmıyorsam napoli krallığı ya da sicilya krallığı idi zaten bizim taraftar 2012 de yaptıkları gibi milli marştan önce biz napoliliyiz diye tezahürat yapıp milli marşı ıslıkladılar.

Napolililer polis,polisler de napolililere karşı düşman bir tavır izliyor görünümünde,basit bir mantıkla türkiyedeki çarşı grubuyla bağdaştırabiliriz,onlarda polisten hoşlanmıyor bizim taraftarlarımızda.tabi pek hoş bir durum değil ama,bizim taraftarlar zaten topladığı kadar düşman topladı italyanın belli yerlerinde dost takımlar var onlar genoa,ancona,crotone,catania,kısmen palermo.diğer taraftarlar zaten düşman
  • realasim kullanıcısına yanıt
    Kupayı almak iyi oldu. Fiorentinanın forvetleri yoktu gomez, rossi ayrıca cuadrado gibi bir oyuncusuda yoktu.Yine söylüyorum hızlı ve güçlü defanslara ihtiyacımız var. ben lavezzili, cavanili dönemdeki 3 lü defans sistemiyle oynanan fırtına gibi futbolunu özledim bu takımın.
  • Son zamanlarda o sistem batmıştı aslında biz başarıya alışık olduğumuz için bu seneki 3. lüğü beğenmedik bu 3.lüğü 2011 de aldığımızda çok sevinmiştim,kupayı almamız iyi oldu taraftarlarımız da iyileşir umarım inler atıldıktan sonra ilicic in topunda defans sayesinde kısa süreli kalp krizi geçiriyordum Fernandez-Albiol ün tek eksiği adam kaçırma onun dışında çok iyi ikili seneyede ikisi olmalı en azından fernandez olmalı,henrique önyargılarımın tersine çok iyi oyuncu çıktı sağ bek te çok iyi oynadı dün,insigne de tüm sene pasif kalıp dün gece patladı
  • Dün vurulan ağır yaralı Ciro Esposito ölüm tehlikesini atlatmış sevindirici haber şampiyonluğun sevincine gölge düşürmeyecek
  • Vurulan taraftar parası olmadığı için avukat tutamamış Maradona'nın avukatı savunacakmış öyle okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Vurulan taraftar parası olmadığı için avukat tutamamış Maradona'nın avukatı savunacakmış öyle okudum

Eğer vuran bizimkilerse (Bu tiplere bizimkiler demekten hoşlanmıyorum aslında) bu olayı bizim yöneticilerin halletmesi gerekir. İncelik olurdu. Bir kaç kendini bilmez arasında düşmanlık olsa da, kulüpler arasında bir sıkıntı yok netice de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

Çoğu takımın var Napoli'yi araştırdım ama bulamadım. Ben de en sevdiğim yabancı 3 takımdan biri olan SSC Napoli için taraftar köşesi açmaya karar verdim.

http://forum.donanimhaber.com/m_46732168/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: magyar

quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

Çoğu takımın var Napoli'yi araştırdım ama bulamadım. Ben de en sevdiğim yabancı 3 takımdan biri olan SSC Napoli için taraftar köşesi açmaya karar verdim.

http://forum.donanimhaber.com/m_46732168/tm.htm

Konunun açılmasının üstünden seneler geçmiş, kaç sayfa olmuş, 2 sayfalık Napoli konusu var diye alıntı yapıyorsun. Şikayet et de, kapasınlar bari onu.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.