Şimdi Ara

SSC Napoli Taraftar Köşesi (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
3
Favori
27.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Orijinalden alıntı: magyar

quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

Çoğu takımın var Napoli'yi araştırdım ama bulamadım. Ben de en sevdiğim yabancı 3 takımdan biri olan SSC Napoli için taraftar köşesi açmaya karar verdim.

http://forum.donanimhaber.com/m_46732168/tm.htm

Konunun açılmasının üstünden seneler geçmiş, kaç sayfa olmuş, 2 sayfalık Napoli konusu var diye alıntı yapıyorsun. Şikayet et de, kapasınlar bari onu.

Adam araştırdım ama bulamadım demiş ben de kendisinden önce açılmış bir Napoli konusu gösterdim.

• Genkten Koulibalyi 8 milyon euro karşılığı almışsınız mükemmel bir transfer gerçekten, tebrikler.
  • Yeni transferler bekliyoruz....
  • Swansea'den Napoli'ye kiralık olarak gidecek İspanyol golcü Michu, bugün sağlık kontrollerinden geçecek. (İtalyan Basını)
  • Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, twitter hesabından Swenseali Michu'yu kadrolarına kattıklarını duyurdu. İspanyol oyuncunun kiralık olarak kadroya katılacağı ifade edildi.
  • Sözlük çalışması iyi olmuş aslında.
  • xarvick kullanıcısına yanıt
    Takipçisiyiz o sayfanın. sayfa sizin mi ?
  • taraftar köşesini açan kardeş arada bir zahmet kadroları yenile o kadar transfer, değişiklik oldu kadrolar baya eski bilgilerde.
  • Pek ilgi yok gibi gruba. Geçen sene cl'den elenmesinden sonra takip etmeye başlamıştım. Bu kadro kalitesine göre oyun biraz kötü gibi geliyor bana
  • Dilsiz Gurme kullanıcısına yanıt
    İtalya futbolunda genel bir düşüş var dostum bu sadece Napoli için geçerli değil bence
  • geçmiş olsun.
  • Hayatimda gordugum en rezil TD Benitez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devcity

Hayatimda gordugum en rezil TD Benitez

Benitez kötü değil aslında.benitez in oyuncularının gerrard ve lampard gibi mental anlamda tabiri caizse "taş" gibi oyuncular olması gerekir.ama bir bakıyorsun higuain

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu harbi ilgi görmüyor. Napoliden iki oyuncu Gs'ye geldiğinde mesaj yazılmayacaksa kepenkleri kapatın
  • Takımın durumu çok kötü defans berbat
  • Sonunda kadroları güncelledim
  • Çok kötü başladınız bu sene. Juventus'ta düşüşe geçerse tamamdır
  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    Juventus kolay kolay düşüşe geçmez hocam. Napolinin defansı berbat ötesi toparlamazlarsa işimiz zor. Şampiyonlar ligindende elendik.
  • Napoli bitti beyler hangi aptal arjantin in stoperi kapı gibi federico fernandezi deguzman gibi adı sanı duyulmamış biriyle takas eder? higuain deseniz kumaşını belli ediyor gennaro tutinoyu koysanız 3 gol atardı.. defans ayrı kötü benitezin aptal inadından jorginho harcanıyor gargano ayağında top tutamıyor as oynuyor santraforsuz oynuyoruz resmen higuainn 11 kişi tamamlansın diye yazılıyor sanırsam
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.