Şimdi Ara

SSC Napoli Taraftar Köşesi (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
3
Favori
27.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Napoli icin sampiyonlar liginden 2 sezon ust uste sansız elenmeler kritik oldu bu takımı etkiledi diye dusunuyorum yoksa kadrosu Roma dan cok geride degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • realasim kullanıcısına yanıt
    Sakin ol ceza alırsan ayda yılda mesaj yazılan napoli baslığı ıssız kalır.

• Romalılar deliriyor olmalı
  • callejooooooooooon
  • Güzel galibiyet.
  • Napoli kendine geldi.
    Bira daha toparlansa romayı da geçer.

• Napoli teknik direktörü Rafa Benitez, Newcastle Unitedlı oyuncu için 12 milyon poundu gözden çıkarttı.

Kaynak: The Sun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

Napoli teknik direktörü Rafa Benitez, Newcastle Unitedlı oyuncu için 12 milyon poundu gözden çıkarttı.

Kaynak: The Sun

• Napoli'nin orta saha oyuncusu Lorenzo Insigne, sağ dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık 6 ay forma giyemeyecek.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Serie A'nın 11. haftasında Napoli'nin deplasmanda Fiorentina'yı 1-0 yendiği karşılaşmada sakatlanan Insigne'nin sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık meydana geldi. İlerleyen günlerde ameliyat edilecek 23 yaşındaki futbolcunun sezonun geri kalanında forma giymesi beklenmiyor.

İspanyol teknik adam Rafael Benitez yönetimindeki Napoli, ligde 11 haftada topladığı 21 puanla lider Juventus'un 7 puan gerisinde üçüncü sırada yer alıyor.

Altyapısından yetiştiği Napoli'de 2009'dan bu yana A takımda görev yapan Insigne, bu sezon çıktığı 14 maçta 1 gol kaydetti.
  • Bayern Münih'in yıldızı Xherdan Shaiqiri'nin menajeri, başarılı futbolcunun takımdan ayrılmak istediğini ancak kulübün izin vermediğini dile getirdi.

İsviçreli futbolcunun menajeri Ulysses Savini, Napoli ile görüşmelerin sürdüğünü ancak Münih'in başarılı futbolcunun kiralık olarak transfer olmasına izin vermediğini ifade etti.

Radio CRC'ye konuşan Savini, "Napoli ile Shaqiri için görüşüyoruz. Ancak Bayern Münih kiralık anlaşmasına yanaşmıyor" sözlerini sarfetti.

Yıldız ismin fazla şans bulamamasına değinen Savini, "Shaqiri son iki sezonda yeteri kadar oynamadı. Bu yüzden Napoli'yi tercih ediyor" dedi.

Teknik direktör Pep Guardiola geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Ben bu takımda oynamak isteyenleri düşünüyorum. Eğer bir futbolcu burada kalmak istemiyorsa o zaman başka takıma gitmesi gerecek" demişti.

• Halimiz harap..Gabbiadini geliyormuş şu higuain gitsinde
  • RAFAEEEEEEL
  • Tebrikler iki takımda haketti güzel maçtı bizim penaltı fukaraları daha çokmuş maç ta öyle neticelendi ;)

• cidden çok güzel maçtı penaltılar çok heyacanlıydı
  • bizim stada alttan ısıtmamı yaptılar niye bu juventuslular yere yatınca kalkmıyor
  • allah bu hakemin bin türlü belasını versin
  • gol napoli 2-1 genoa (higuain -p) neden penaltı verdi anlamadım faul yapan albiol
  • Uefa Avrupa ligi eşleşmesi

Napoli - Dinamo Moskova
  • avrupada 8 yarı finalist ve 3ü italyan,italyan futbolu yükselişe geçti
  • Bana Napoli final görecek gibi geliyor. Hatta kupayı alabilir.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.