Şimdi Ara

SSC Napoli Taraftar Köşesi (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
3
Favori
27.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: realasim

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Teşekkürler hocam aydınlattığın için. Bizim seyircisiz oynama cezamızda sizin aleyhinize tezahuratlara devam ettiğimiz için uzatıldı. Inter maçında tribünler boş olacak. Bitmedi gitti şu ırkçılık anasını satayım.

aynen oh vesuvio lavali col fuocoyu yu curva nord ve curva sud söyledi herhalde 2 ya da 3. kez uyarıdan sonra cezayı yedi nord-sud tribünleri,her takım yapıyor bunu napoliye italyada alıştı bizim taraftarlar artık :D tek suçlu roma değil,gerçi sadece 2 tribün grubundan dolayı romaya ırkçı demekte haksızlık olur,sizin gibi başka ülkeden roma taraftarları veya başka roma grupları ırkçılık yapmayabilir ama genelde genelleme yapılıyor sadece tribün gruplarının yaptığı söylense daha iyi olur,lazio zaten ırkçılığın başı roma derbisinde romalılara sizin yeriniz gaz odaları diye pankart ya da tezahüratlarda bulunmuşlardı sanırım esas büyük ceza onlara verilmeli,bu arada nike tasarımı forma efsane forma gerçekten harika

Önümüzdeki sezonun formasını mutlaka alacağım inşallah zaten.

Napoli'ye yapılan bu ırkçılığın nedenini anlamıyorum. Hadi ırkçılık hiç olmasın diyoruz da, Roma ve Napoli güney takımlarıdır. Niye birbirlerine bir garezleri var anlamak güç. Madem bölgesel ırkçılık had safhada, güneylilerin sırt sırta vermesi gerekmiyor mu?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam aydınlattığın için. Bizim seyircisiz oynama cezamızda sizin aleyhinize tezahuratlara devam ettiğimiz için uzatıldı. Inter maçında tribünler boş olacak. Bitmedi gitti şu ırkçılık anasını satayım.

aynen oh vesuvio lavali col fuocoyu yu curva nord ve curva sud söyledi herhalde 2 ya da 3. kez uyarıdan sonra cezayı yedi nord-sud tribünleri,her takım yapıyor bunu napoliye italyada alıştı bizim taraftarlar artık :D tek suçlu roma değil,gerçi sadece 2 tribün grubundan dolayı romaya ırkçı demekte haksızlık olur,sizin gibi başka ülkeden roma taraftarları veya başka roma grupları ırkçılık yapmayabilir ama genelde genelleme yapılıyor sadece tribün gruplarının yaptığı söylense daha iyi olur,lazio zaten ırkçılığın başı roma derbisinde romalılara sizin yeriniz gaz odaları diye pankart ya da tezahüratlarda bulunmuşlardı sanırım esas büyük ceza onlara verilmeli,bu arada nike tasarımı forma efsane forma gerçekten harika

Napoli'ye yapılan bu ırkçılığın nedenini anlamıyorum. Hadi ırkçılık hiç olmasın diyoruz da, Roma ve Napoli güney takımlarıdır. Niye birbirlerine bir garezleri var anlamak güç. Madem bölgesel ırkçılık had safhada, güneylilerin sırt sırta vermesi gerekmiyor mu?

derby del sole'den dolayı desem değil,muhtemelen napolililer biz italyan değil napoliteniz dedikleri için vay bölücü pislikler modundan olay buraya gelmiş olabilir zaten genoa hariç napoli ırkçılık yapmayan kuzey takımı yok,bazı romalılara göre roma kuzeyli bazılarına göre güneyli olay muallakta.. ama ben sorun etmiyorum artık romanın ırkçılık yapmasını 1-2 romalı arkadaşım var onlarda napoli kardeşimizdir diyor,farklı taraftarlar farklı düşünceler var herkes de ırkçılıkmış falan sorun etme dostum çok fazla,biz birbirimize ırkçılık yapmıyoruz mesela

• quote:

quote:

quote:

quote:

derby del sole'den dolayı desem değil,muhtemelen napolililer biz italyan değil napoliteniz dedikleri için vay bölücü pislikler modundan olay buraya gelmiş olabilir zaten genoa hariç napoli ırkçılık yapmayan kuzey takımı yok,bazı romalılara göre roma kuzeyli bazılarına göre güneyli olay muallakta.. ama ben sorun etmiyorum artık romanın ırkçılık yapmasını 1-2 romalı arkadaşım var onlarda napoli kardeşimizdir diyor,farklı taraftarlar farklı düşünceler var herkes de ırkçılıkmış falan sorun etme dostum çok fazla,biz birbirimize ırkçılık yapmıyoruz mesela

İtalya'da da elbet bu olaydan hoşlanmayan Roma ve Napoli taraftarları vardır bizim gibi. İnşallah bu ayrımcılar tribünlerden bir an önce yok olur.

• Umarım Romayı yenmeyi başarırız ki yenilirsek sene sonu hangi teknik direktör Napoli'nin başına geçmeli tartışması iyice alevlenir
  • Benitez burda 10 yıllık planım var gibi bi açıklama yapmıştı her açıklamasında da amacının kafasındaki sistemi oturtmaya çalıştığını bu yüzden günü kurtaracak değişiklikler yapmadığını söylüyor ardından Higuain gibi takıma yeni gelen bi yerde genç futbolcularda hep bi süreçten ve takımda kalmak isteklerinden bahsettiler yola Benitezle devam edecek gibi Napoli bence etmelide takımda kullanmadığı kullanamadığı oyuncular var kısıtlı bi kadroyla götürdü işleri şimdiye kadar bunların yerine kendi sistemine uygun adamlar almaya çalışacaktır sezon sonu yönetim Inter'in yaptığını yapmayın transfere burnunu sokmaz Benitez'e iyi bi bütçe verirse ben uzun vadede başarılar getirebileceğini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regista -- 9 Mart 2014; 13:24:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regista

Benitez burda 10 yıllık planım var gibi bi açıklama yapmıştı her açıklamasında da amacının kafasındaki sistemi oturtmaya çalıştığını bu yüzden günü kurtaracak değişiklikler yapmadığını söylüyor ardından Higuain gibi takıma yeni gelen bi yerde genç futbolcularda hep bi süreçten ve takımda kalmak isteklerinden bahsettiler yola Benitezle devam edecek gibi Napoli bence etmelide takımda kullanmadığı kullanamadığı oyuncular var kısıtlı bi kadroyla götürdü işleri şimdiye kadar bunların yerine kendi sistemine uygun adamlar almaya çalışacaktır sezon sonu yönetim Inter'in yaptığını yapmayın transfere burnunu sokmaz Benitez'e iyi bi bütçe verirse ben uzun vadede başarılar getirebileceğini düşünüyorum

Aynen haklısınız ama benitez conte gibi değil italya liginde maçların 85 ten sonra bitmediğini anlamış değil 2-3 kez 85 ten sonra yediğimiz gollerle puan kayıpları yaşadık bu sene geçiş dönemi gibi gözüküyor,ama higuain gibi 40 mln vererek oyuncu olmak yerine cerci-immobile gibi 10-15 mln euroya oyuncu almak daha mantıklı ki çok daha verimli oyunculardır,ligde şampiyonluk önümüzdeki 5 sene için şuan imkansız gözüküyor juve çok iyi kurgulanmış roma nın sisteminin bozulması lazım ki romada iyi gidiyor biz bişeyleri değiştiremezsek juve alır gider bu kadro ile biz seneye ilk 3 ü göremeyiz ama iyi transfer ve iyi sistemle yine şampiyonluk için yarışırız

• Takım şuan çökmüş durumda roma 3-4 net gol kaçırdı yenilmezsek iyidir
  • CALLEEEJOOOOOOOOOOOON NAPOLİ 1-0 ROMA 81 GOL CALLEJON
  • Napoli çin 2.lik ana hedef olmasa da ŞL'ne direkt katılma ve Seri A yayın gelirleri bakımından önemli.Bence daha şanslı Roma'ya nazaran 2.likte Napoli
  • arkadaşlar bu napoli nasıl porto'ya yeniliyor anlayabilen, maçı izleyen var mı? iddaalar yattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

arkadaşlar bu napoli nasıl porto'ya yeniliyor anlayabilen, maçı izleyen var mı? iddaalar yattı

higuain le duvan zapata'nın eşekliği higuain net 2 gol kaçırdı duvan zapata 90+2 de topu ıskaladı hocam tek açıklama bu
  • Aslan payı Higuain'e ama Pandev güzel gol attı.Pandev'in futbolunu severim çok istemiştim Juventus'a gelmesini Pandev'in ama olmadı.Devre arasında iyi transferler yaptı bence Napoli fikstürü biraz zor Roma'ya göre liderlikte artık imkansız gibi zaten hedeflerinin 2.lik olduğunu söylüyor inşallah sezonu istediği yerde bitiren Napoli olur.Maggio'ya da çok üzüldüm inşallah biran önce sahalara sağlıklı şekilde döner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regista -- 20 Mart 2014; 22:48:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regista

Aslan payı Higuain'e ama Pandev güzel gol attı.Pandev'in futbolunu severim çok istemiştim Juventus'a gelmesini Pandev'in ama olmadı.Devre arasında iyi transferler yaptı bence Napoli fikstürü biraz zor Roma'ya göre liderlikte artık imkansız gibi zaten hedeflerinin 2.lik olduğunu söylüyor inşallah sezonu istediği yerde bitiren Napoli olur.Maggio'ya da çok üzüldüm inşallah biran önce sahalara sağlıklı şekilde döner

Evet maggio ya kötü oldu ama henriquede iyi performans gösterdi,ayrıca higuain insanı delirtiyor asisti güzeldi ama laylaylon a aldı işi ikinci yarı affetmedi porto,pandev artık iyice düştü oyundan yaşlanma belirtileri açık şekilde gözüküyor 3 maç iyi oynuyor 9 maç bişey yapmıyor

• Ciro Immobile hat-trick yapıp gol sayısını 16 yaptı.Bu adamı almazsak veya benitez istemezse yorum yapmak istemiyorum
  • Callejon'a geldiğinde eleştirilmişti Real'in yedeği ücret fazla diye ama takımın en iyisi şu an bence,büyük oyuyor Roma'ya golünü attı dün de bizi bitiren adamdı zaten Benitez'in en çok sevdiği oyuncu tipi yüksek pres gücü-hız-saha görüşü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regista -- 31 Mart 2014; 19:40:45 >
  • gonalons ve gilardino ya teklif verdi napoli immobile hayal oldu..
  • Bu konu niye altlarda, ve niye sadece realasim yazıyor ilginç yahu.
  • quote:

Bu konu niye altlarda, ve niye sadece realasim yazıyor ilginç yahu.

Çoğu kişi düşüşten sonra Napoli'den ilgiyi kesti transfer politikası insanın sinirini bozuyor zaten tek ben yazıyorum neredeyse
  • Napoli bu yaz yine bütçeyi coşturacak mı acep

• sanmam bu sene 50 mln gibi bir bütçe olur en fazla,geçen sene cavani yollandığından o kadar yüksek bir bütçemiz vardı
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.