Şimdi Ara

SSD 0 GB gözüküyor windows boot edilemiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bilgisayari acmaya calistigim da işletim sistemi bulamadim diyordu bios girip baktigimda SSD nin yanin da 0 gb yaziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KararVeremiyorum K kullanıcısına yanıt
    Sn. KararVeremiyorum;

İşletim sistemli mi satın almıştınız notebookunuzu yoksa FreeDos 'lu mu?

FreeDos 'lu yani işletim sistemsiz siparişinizi verdiyseniz notebookunuza herhangi bir işletim sistemi kurulmadan size teslim ediliyor sizin işletim sistemi kurmanız gerekiyor.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    Biz işletim sistemide almıştık normal çalışıyordu bu gün açılmadı bilgisayar.
    Bios da ssdforce diskin kapasitesi 0gb görünüyor?
    Ssd mi gitti?
    Windows mu uçtu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhanbostanci M kullanıcısına yanıt
    Sn. mhanbostanci;

Bu konu ile ilgili olarak 444 26 04 numaralı müşteri destek hattımızı aramanızı rica ediyoruz. Arkadaşlarımız memnuniyetle size yardımcı olacaklardır.

Saygılarımızla,

• Bilgisayar servisten geldi yeni ssd ile 1 hafta sonra yine aynı şey oldu. Yine SSD 0 gb gözüküyor. Ne bu böyle anlamadim üniversite öğrencisiyim geçen sefer vizelerden hemen önce bozuldu tum notlarim falan gitti vizelerime zar zor çalıştım. Şimdi yine ayni hata bu sefer yazilim muhendisligi okuyorum ödevlerimi teslim etmem lazim 3 gün içinde. Bana şimdi yine servise yolla dicekler yine bilgilerim silinecek gidip kalana kadar ödev süresi gecicek sorun belki yine de çözülemeyecek bosu bosuna 25 lira kargo parasi verip duruyorum. Böyle sorunlar yaşayacağımı bilsem yemin ederim almazdim Monsterdan bilgisayar falan. Napıcam ne edicem bilmiyorum size de çok teşekkür ediyorum beni madur duruma sokup durdugunuz için yazıklar olsun. Daha 3 4 aylik laptopda çıkan sorunlara bak ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KararVeremiyorum K kullanıcısına yanıt
    Sn. KararVeremiyorum;

Yaşamış olduğunuz problem ile ilgili 444 26 04 numaralı teknik destek hattımızı vakit kaybetmeden aramanızı ve arkadaşlarımıza konuyu iletmenizi rica ediyoruz. Arkadaşlarımız memnuniyetle size yardımcı olmaya çalışacaklardır.

Ayrıca kargo ücreti ödemenize gerek yoktur ücretsiz olarak ürününüzü servisimize Aras kargo firması ile yönlendirebilirsiniz.

Saygılarımızla,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.