Şimdi Ara

SSD alacağım. Öneriniz nelerdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz araştırma yaptım. Genelde en çok önerilen Samsung Evo serisi. Bana 120 gb yetecektir. şuan kullandığım 1 tb harddisk var onuda depolama yaparım. Sizlerden ricam bana şunu alsan daha iyi diyebileceğiniz bir ssd var mı ?

Samsung 850 EVO 120GB 2.5 inç SATA III SSD MZ-75E120BW

https://bilendenal.com/urun/samsung-850-evo-120gb-2.5-inc-sata-iii-ssd-mz-75e120bw/?identity=1829106131691463248

• Ssd evo iyidir ama 280 lira gibi fiyata 250 gb almak varken, 220 lira 120 gb'ta vermeyin bence.
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    hocam dediğinde haklısın. Bakınıyorum ama ortala 330 tl civarı. Bir yerde buldum ama bu kadar ucuz olmasına anlam veremedim. Güvenilir mi ki ?

http://www.nanokatalog.com/Samsung-850-EVO-250GB-25-SATA-III-SSD-MZ-75E250BEU,PR-2117.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuscagin

hocam dediğinde haklısın. Bakınıyorum ama ortala 330 tl civarı. Bir yerde buldum ama bu kadar ucuz olmasına anlam veremedim. Güvenilir mi ki ?

http://www.nanokatalog.com/Samsung-850-EVO-250GB-25-SATA-III-SSD-MZ-75E250BEU,PR-2117.html

Bu adresi görünce elden alayım dedim ama dükkan kapalıydı şansıma. N11'den temin et bence, yada ucuz firmaları sıralayan siteler var kullanıcı yorumuna göre gözüne kestirdiğini al. Bende evodan memnunum. SanDisk ile Kingston arasında kalmıştım ama evo yorumları daha olumlu bulunca evo aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 850 evo veya sandisk ultra iyidir
  • Arkadaşım SSD alırken kesinlikle ve kesinlikle
    SAMSUNG dan şaşma derim bu işi bu adamlar yapıyor
    bütçene göre beğene bilirsin ama kesinlikle ve kesinlikle
    SAMSUNG olmalı en uzun ömür ve yüksek performans için kullanıcısı olarak çok memnunum.
  • Yeni yılda ucuzlayabilir istersen biraz bekle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenbaba6235

Arkadaşım SSD alırken kesinlikle ve kesinlikle
    SAMSUNG dan şaşma derim bu işi bu adamlar yapıyor
    bütçene göre beğene bilirsin ama kesinlikle ve kesinlikle
    SAMSUNG olmalı en uzun ömür ve yüksek performans için kullanıcısı olarak çok memnunum.

Evo kullanıcılarından kötü yorum okumadım daha araştırmaya başladıktan sonra. Samsung Evo 850 120 gb almayı düşünüyordum şimdi 250 gb lık modelini alacağım. Az bir süre bekleyeceğim fiyat düşerse diye. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caralis

Yeni yılda ucuzlayabilir istersen biraz bekle

Haklı olabilirsin hocam. Az bir süre beklemedeyim ve fiyat araştırmasında.
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Pazartesi günü arayacağım bakalım ne diyecekler. ürün kodunda sonunda EU yazıyor bunda. o dikkatimi çekti. Diğer sitelerde baktığımda yazmıyor hiç birinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.