Şimdi Ara

SSD de Forza Horizon 4 düşük bant hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forzada yüksek hızlara çıktığımda düşük bant hatası veriyor. Oyun ssd de kurulu ve ssdim 256GB XPG SX8200 PRO M.2 SSD (Okuma: 3500 MB/s - Yazma: 1200 MB/s) Tahminimce bilgisayar ısındıgında yapıyo bu sornu. 73 derecede seviyelerinde oynuyorum. Bide bilgisayar laptop.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanAKSU -- 19 Kasım 2019; 3:58:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun ne diskle ne de internetle alakası var. Sorumlusu Nvidia. Eğer Nvidia kullanıyorsanız 436.XX sürümlü sürücülerden birine dönün. Bu konuda bilgilendirme yapmalıyız ayrıca, sorunun kaynağı ve çözümü maalesef çok az yerde var. Oyun yapımcıları da sağ olsun saçma sapan bir hata metni yazmışlar. Daha kötüsü yazılamaz çünkü bant genişliği denince insanın aklına ya internet ya da disk geliyor oysa ekran kartı sürücüsüyle ilgili. Hiç metin yazmasalar belki daha kolay çözülür :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 19 Kasım 2019; 9:27:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Merhaba pc kullanıyorum 1 aydır forza horizon 4 multiplayer'da lag sorunu oluyordu ve forza foruma yazdım cevap olarak 7 tane port verdiler xbox live serverları için bunları modeme girdim ve bu sefer düşük bant genişliği yazıyor ve oyunda lag yapıyor ekranda su gibi görüntüler çıkıyor oyunu oynanmaz hale geldi bu sorunu nereye baksam youtube vs çözemedim internetim gayet iyi ve oyun ssd üzerine kurulu düşük bant genişliğini nasıl çözerim bilen yardımcı olabilirmi.
  • -Rommel- kullanıcısına yanıt
    Başka nedeni ya da çözümü var mı bilemiyorum. Benimki Nvidia sürücüsünden kaynaklıydı ve sürücüyü daha eski sürüme çekince düzelmişti.
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Teknopatta birisi 441.41 sürümüne geçmiş ve sorun düzelmiş benim bu sorun olunca lag yapıyordu ayrıca sende böle bşey oluyormuydu peki online araçlarda ve fps düşer gibi oluyor oyun oynanmıyor, modeme port açtım 7 tane tane internetim sanmıştım tam bir haftadır bunla uğraşıyorum inanırmısın yapmadığım şey kalmadı nvidia böle yeni ve kaliteli oyunda böle bir şey yapıyorsa vay halimize pc oyunculuğu.
  • Ben de bu sorun başladı. Oyun normal diske kurulu daha önce bunu yapmıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gta 5 ray tracing ayarı yok
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.