Şimdi Ara

ssd diskim hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm,arkadaşlar 2 ay kadar önce yeni bir bilgisayar topladım kendime SSD disk kullandım 120 gb ocz vertex 3 serisi,sistem oldukca iyi ama forumlarda anlatılanlarla bendeki hız çok farklı millet yazıyor 10 saniyede bilgisayarım acılıyor,celeron işlemcili makınam i7 gibi calısıyor,oyunlar 3,4 dk.da yuklenıyor,oyun loadingleri 4 saniye vs.. gibi bende oyle birsey olmuyor eski disklere gore tabiki fark var biraz ama anlatılanlar gibi uçurum farkı yok, ( bu arada sistem win7 64 bit,ahci moda alınmış,ssd yazılımı güncellenmiş ve anakartda günceldir ) parçalarımda imzamda görüldüğü üzere birbiriyle tamamen uyumlu parçalar ssd diskler hakkında pek bilgim yok sizce millet çokmu uçuyor,abartıyor yoksa bende bir sorun yada atladığım eksik yaptığım birşeymi var ? Teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Celeron islemcinden olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterix4848

Celeron islemcinden olabilir

Arkadaş celeron derken celeron kullandığından bahsetmemiş sadece "celeron sistem i7 sistem gibi çalışıyor" diyenlerin olduğunu söylemiş.
  • Ozur dilerim genel olarak anlamadim kusura bakmayin ssd nin farki cok aslinda bende lenovo y570 i7laptopuma taktim enguzel tarafi bilgisayar ilk acildiginda normalde mekanik disklerde olan o ilk acilistaki programlarin msn vs acilmamasini beklememek en cok hosuma giden tarafi bu birde program ve oyun kurarkenki fark belki aliskin olmadigindandir birde anakartin bios guncellemesi varsa onada baksin derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd Arızası Hakkında.
    7 ay önce açıldı
    Sata ssd öneri
    4 gün önce açıldı
    sata ssd önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.