Slm,arkadaşlar 2 ay kadar önce yeni bir bilgisayar topladım kendime SSD disk kullandım 120 gb ocz vertex 3 serisi,sistem oldukca iyi ama forumlarda anlatılanlarla bendeki hız çok farklı millet yazıyor 10 saniyede bilgisayarım acılıyor,celeron işlemcili makınam i7 gibi calısıyor,oyunlar 3,4 dk.da yuklenıyor,oyun loadingleri 4 saniye vs.. gibi bende oyle birsey olmuyor eski disklere gore tabiki fark var biraz ama anlatılanlar gibi uçurum farkı yok, ( bu arada sistem win7 64 bit,ahci moda alınmış,ssd yazılımı güncellenmiş ve anakartda günceldir ) parçalarımda imzamda görüldüğü üzere birbiriyle tamamen uyumlu parçalar ssd diskler hakkında pek bilgim yok sizce millet çokmu uçuyor,abartıyor yoksa bende bir sorun yada atladığım eksik yaptığım birşeymi var ? Teşekkürler.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Celeron islemcinden olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: asterix4848
Celeron islemcinden olabilir
Arkadaş celeron derken celeron kullandığından bahsetmemiş sadece "celeron sistem i7 sistem gibi çalışıyor" diyenlerin olduğunu söylemiş.
Ozur dilerim genel olarak anlamadim kusura bakmayin ssd nin farki cok aslinda bende lenovo y570 i7laptopuma taktim enguzel tarafi bilgisayar ilk acildiginda normalde mekanik disklerde olan o ilk acilistaki programlarin msn vs acilmamasini beklememek en cok hosuma giden tarafi bu birde program ve oyun kurarkenki fark belki aliskin olmadigindandir birde anakartin bios guncellemesi varsa onada baksin derim