Şimdi Ara

SSD fiyatları 2024'te %55'e kadar artabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı endüstri analistleri 2024 yılında SSD ve NAND depolama ürünlerinde %55'e kadar fiyat artışı olabileceğini belirtiyor.

SSD satışları bir kaç çeyrektir azalmış durumda. 2021 yılında kontrol devrelerinde görülen kıtlıktan sonra SSD arzı artmasına rağmen tüketici ilgisinin düşmesi sonucu üreticilerin gelirlerinde önemli düşüşler gerçekleşti. Ancak stok düzeltmeleri ve fiyat artışlarıyla Phison gibi SSD kontrolcü üreticileri gelirlerini arttırmayı hedefliyor.

Ayrıca Bkz.Samsung'un pazar payı %26 düştü

Phison raporunda depolama sektöründe fiyat artışı olacağını belirtti. Düşen SSD sevkiyatlarında toparlanma olduğunu belirten firma sevkiyatlarında %40 artış olduğunu bildirdi.

Western Digital de müşterilerine gelecekte NAND fiyatlarında %55'e varan artışlar olacağının bilgisini verdi. Samsung ve SK Hynix, halihazırda depolama ürünlerinde fiyat artışına gitmiş durumda. Yakında tüketici pazarında bu artışların etkisini göstermesi bekleniyor.

Kaynak:https://wccftech.com/ssd-nand-storage-prices-expected-to-rise-by-55-percent-in-2024/

• SSD fiyatları 2024'te %55'e kadar artabilir

Daha geçen inecekti fiyatlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yersen ülkemizde zam furyası olur ama dünyada olmaz adamın poposunu keserler

• Haber doğru olabilir.Uzunca bir süredir fiyatlar düşme eğilimi gösteriyordu.

• Ben ssd’mi aldım. Almayanlar düşünsün 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4 çikolayt samsungu aldım , benim kumarım burada biter beyler.

• NvdiaAmd kullanıcısına yanıt
    temmuz ayının haberi o. ssd fiyatları dibi gördü. şimdi de artış trendine girdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çıksın insin ne naneye yarıyor? Türkiyeyi etkilemez

• güneş fırtınası bahane eder gene çıkar fiyat

• 1tb daha Kingston kc 3000 alip reid yapsam mi...nedense ssd lerin raid performansı hiç olculmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten hayat pahalı zaten alamayacaz

• Mylevi M kullanıcısına yanıt

Kaç lira?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.