Şimdi Ara

SSD Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle teknik konularda pek bilgim olmadığı için sorum biraz saçma gelebilir. Ben 10 yıllık kasamı biraz olsun güçlendirmek için Toshiba SATA TR200 480GB SSD aldım. Kasadan HDD'yi tamamen çıkarıp sadece SSD kullanmayı düşünüyorum. Şimdi sorum şu: Kasam nihayeinde 10 senelik olduğu için pek ömrü kaldığını düşünmüyorum, 1-2 sene daha anca dayanır zannedersem. Bir de benim yeni almış olduğum HP Laptopum var, SSD'yi takmış olduğum kasa olur da hakkın rahmetine kavuşursa ben bu SSD'yi laptopuma takarsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Uyuşmazlık sorunu vesaire olur mu? Kasada ne yaptıysam, hangi dosyaları depoladıysam Laptopa SSD'yi taktığımda o dosyalar aynen karşıma çıkar da ben hiçbir sıkıntı olmadan o bilgilerle laptopu kullanmaya devam edebilir miyim yoksa Laptop'un o dosyaları okumama şansı da var mı?

Şimdiden çok teşekkürler.

• Laptopa takıp sorunsuzca kullanabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Diski masaüstü sistemine taktığın zaman iki adet bölüm oluşturursan C ve D diye; dosyalarını ve önemli bilgilerini D içinde toplarsın hocam. Daha sonra bunu dizüstüne taktığın zaman C kısmını formatlarsın D diski olduğu gibi kalır yine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd konusunda yardım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.