Şimdi Ara

Ssd Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopta 120 gb'lık kingston v300 ssd takılı, onun yanında 750 gb 7200 rpm sabit diskte var, Hd tune'da ssd hızı olarak ortalama 295 mb/s görünüyor, erişim hızı ise 0.4sn, windows'ta çok hızlı bir şekilde açılıp kapanıyor fakat dosya kopayalarken, aktarım yaparken aynı verimi alamıyorum, Ssd içinde dosyayı bir yerden diğer yere kopyalarken mesela aktarım hızı 110-140 mb/s olarak değişiyor, yapmam gereken farklı bir şey mi var, yada niçin böyle?

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan-snn

Laptopta 120 gb'lık kingston v300 ssd takılı, onun yanında 750 gb 7200 rpm sabit diskte var, Hd tune'da ssd hızı olarak ortalama 295 mb/s görünüyor, erişim hızı ise 0.4sn, windows'ta çok hızlı bir şekilde açılıp kapanıyor fakat dosya kopayalarken, aktarım yaparken aynı verimi alamıyorum, Ssd içinde dosyayı bir yerden diğer yere kopyalarken mesela aktarım hızı 110-140 mb/s olarak değişiyor, yapmam gereken farklı bir şey mi var, yada niçin böyle?

O ssd kullanıcılarının yarısı memnun değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    Hocam %90 memnun değil malesef
  • Yani, hd tune ile teoride mükemmel fakat dosya kopyalarken mesela masaüstünden, belgelerimdeki herhangi bir klasöre(işletim sistemi ssdye kurulu) vadedilen performansı alamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.