Şimdi Ara

SSD İLE HDD BİR ARADA KULLANIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde şu an Lenovo g530 3000 modelli bir laptop var ( misafir için) bu bilgisayarda ssd ile hdd'yi bir arada kullanabilir miyim,kullanırsam nasıl kullanırım.Bilgilendirirseniz sevinirim :)

• Laptopa ikisini birlikte sığdırabileceksen veya slot varsa mümkün de slot olduğunu sanmıyorum ekstradan.
  • Misafir için mi? Benim bildiğim misafire terlik verilir "Dur ben sana bi laptop getireyim" mi diyeceksin Şaka bir yana, eğer misafir içinse ssdye hiç gerek yok bence. Ama olsa muhabbet daha daim olur diyorsan, laptopun anakartında ikinci bir bağlantı yuvası varsa dvd sürücüyü söküp yerine aparatla birlikte takabilirsin hayırlı forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGMI -- 7 Ocak 2015; 12:24:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DGMI

Misafir için mi? Benim bildiğim misafire terlik verilir "Dur ben sana bi laptop getireyim" mi diyeceksin Şaka bir yana, eğer misafir içinse ssdye hiç gerek yok bence. Ama olsa muhabbet daha daim olur diyorsan, laptopun anakartında ikinci bir bağlantı yuvası varsa dvd sürücüyü söküp yerine aparatla birlikte takabilirsin hayırlı forumlar

valla gözüm korktu hocam yine de sağol

• bthntstkn B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, ihtiyacınız olan ürün elimde mevcut. Linkten bakabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_91964625/f_//tm.htm#91964625
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khan Aitmatov

Laptopa ikisini birlikte sığdırabileceksen veya slot varsa mümkün de slot olduğunu sanmıyorum ekstradan.

bende sanmıyorum hocam ya bakıcam ama yine de
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuz*han

Merhabalar, ihtiyacınız olan ürün elimde mevcut. Linkten bakabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_91964625/f_//tm.htm#91964625

göz önünde bulundurucam hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.