Şimdi Ara

ssd konusunda yardım Kingston 240GB V300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu aralar fena şekilde arada kalmış durumdayım :) ya kasa alıcam yada ssd ama ssd daha ağır basıyor bunun sebebi iyi bir donanıma sahip olmama rağmen pc nin açılış kapanış hızı olsun windows ortamında yapılan işlemlerin ağırlaşması olsun oyun oynarken takılmalar olsun sinirimi bozmakta bende ufak bir araştırma yaptım aklımda bi kaç marka ve model belirledim ama bir model de aklıma takılan bazı sorular var Kingston 240GB V300 modeline bakıyorum fiyatı gayet uygun ve bi çok insanda memnun bir okadarıda memnun değil ilk zamanlar gayet iyi performans veren ssd sonralarda aşırı yavaşlama takılma gibi sorunlar yaşadıklarını söyleyenlerde yok değil aranızda bu ssd yi kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini ve deneyimlerini yazmasını rica ediyorum şimdiden vakit ayıran arkadaşlara teşekkür ederim

• Kısa ve öz kesinlikle alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninja1975

Kısa ve öz kesinlikle alma.

çok kısa olmadımı hocam ya :) sebeplerini yaza bilirmisin ?
  • 1. SSD yazdığı performansların yanından bile geçemiyor. Çok vasat bir SSD.

2. Oyunlardaki takılmayı SSD ile çözemezsiniz oyun performansı ile uzaktan yakından ilgisi yoktur.

3. Daha kaliteli olan 120gb bir model düşünmenizi tavsiye ediyorum. V300 yazdığı okuma hızlarının 3'te 1'ine anca ulaşabiliyor ve kitlenme problemleri yaşatıyormuş. Samsung 840 evo gibi modellerde ise en fazla %10 gibi bir kayıpla performansını tam olarak alabiliyorsunuz.
  • Allaha yakin bize uzak olsun V300

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lamb0fGod

1. SSD yazdığı performansların yanından bile geçemiyor. Çok vasat bir SSD.

2. Oyunlardaki takılmayı SSD ile çözemezsiniz oyun performansı ile uzaktan yakından ilgisi yoktur.

3. Daha kaliteli olan 120gb bir model düşünmenizi tavsiye ediyorum. V300 yazdığı okuma hızlarının 3'te 1'ine anca ulaşabiliyor ve kitlenme problemleri yaşatıyormuş. Samsung 840 evo gibi modellerde ise en fazla %10 gibi bir kayıpla performansını tam olarak alabiliyorsunuz.

hocam bilgilendirmen için teşekkür ederim 120 lik düşünmüyorum çünki yetmeyecek biliyorum önere bileceğin 240 lık varmıdır ? mesela ben bunu buldum varmıdır hakkında bilgin

http://www.vatanbilgisayar.com/240gb-ls-serisi-sata-30-ssd-560mb-okuma-_-535mb-yazma.html

• Hocam corsair'in urunleride gercekten kaliteli. Ancak SSD lideri su anda bu fiyat bazinda samsung 840 evo. Her turlu testte, hiz testlerinde, yavaslama testlerinde tum rakiplerinin onunde.

http://www.vatanbilgisayar.com/250gb-840-evo-sata-30-okuma-540mb-_-yazma-520mb-ssd.html

Verdiginiz paranin karsiligini ciddi anlamda veren bir ssd. Elbetteki kingston fiyati ile goze carpiyor ama o kadar kotu olmasaydi fiyati 120gb ssd'ler kadar olmazdi zaten. Forum icerisinde de bir cok sikayet var o ssd halkinda. Almisken kalitelisini alin daha sonra cok pisman olursunuz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sata ssd öneri
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kingston mu. Tabi ki alma. Samsung falan al kardes basin agrir sonra kingston ile..

• Parayı verip 240GB 850 Evo aldım ama Kingston neden bu kadar kötü?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.