Şimdi Ara

SSD Neutron Gtx vs Vertex 4 (120 gb) birazdan çıkıp alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Alması en zor parçaymış bu ssd ler ekran kartı almak anakart almak ne kolaymış

Kaç gündür araştırıyorum hangisini alsam diye bu iki modele yöneldim;Corsair Neutron gtx 120 gb eksen de 300 tl
    OCZ Vertex 4 128 gb vatanda 300 tl
    Birde yabancı forumlarda samsung 830 dan sonra en çok önerilen ssd Crucial m4 Gold a 270 civarı bizde çok kullanan yok sanırım.
    Genel olarak daha yavaş ama bazı testlerde vertex ve neutronu eziyor geçiyor anlamadım gitti :D

Bazı testlerde de vertex önde bazılarında neutron gtx çok kafamı karıştırdı ama bana gerçek kullanım performansları önemli sentetik benchmarkları napıyım.Ben hangi sonuçlara bakıyım random 4k read writelara mı?
    En çok bu konuda aydınlanmak istiyorum.Sizce hangisini alıyım?
    OCZ den ağzı yanan çok olmuş biraz korkuyorum ama alet de hızlı şimdi hakkını yemeyelim.
    Tavsiyeleri bekliyorum

• vertex 4 daha iyidir.
    benim de ocz vector alasım var. daha türkiyeye gelmedi.
  • Vertex biraz daha hızlı gibi ama şu %50 doluluktan sonra performans kaybı beni rahatsız etti.
    Neutronlarda performans stabil diyorlar.15 dakka sonra çıkıyorum cevap gelmez ise yolda karar vericem :D
  • aynı sorun bendede var ikisi arasında kararsız kaldım.Hangisini aldın merak ettim açıkcası :)
  • hız olarak ikisi de aynı ama tepki süresi olarak neutron gtx daha iyi , doluluğa göre performans kaybı da yaşatmıyor
  • been bu saatten sonra 2sini de almam
  • Neutron gtx i almis bulunmaktayim.Eve gidip kurunca bir inceleme cakarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun. Çakacağın incelemeyi bekliyoruz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HALOCOUST

Neutron gtx i almis bulunmaktayim.Eve gidip kurunca bir inceleme cakarim

Kısa bir araştırmanın ardından bende geçen gün gtx 120 liği aldım diğerlerine bakarak fiyatı niye yüksek bi türlü çözemedim beklediğim kadar iyi çıkmasada genede iyi hayırlı olsun

• Test bekliyoruz.

• Neutron GTX daha iyidir çünkü bir yerden sonra alışmışken performans kaybına uğramak kadar sinir bozan bir durum yoktur.
  • ssd yi alalı kaç ay geçti benimkisi yarısına kadar doldu ama ilk günkü gibi çalışıyor. hani şöyle şunu sileyim şöyle bakım yapayım filan da demedim.

vertex4 ü bilmem ama neutron sizi pişman etmeyecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.