https://www.itopya.com/corsair-4tb-force-mp400-nvme-m2-ssd-3480mb-okuma-3000mb-yazma_u11546 İncelemesi https://www.tomshardware.com/reviews/corsair-force-mp400-ssd-review Ps5 uyumlu olan NV2'ye biraz zam gelmiş https://bilendenal.com/Kingston-NV2-4TB-PCIe-4.0-x4-M.2-22x80mm-NVMe-3500-2800-SSD-SNV2S-4000G.html MP400'de dram var NV2'de yok pc için MP400 daha mantıklı olabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 18 Nisan 2023; 18:0:14 > |
Evet Gene Ben Gene 4 TB Nvme SSD 5.073,24 TL bu sefer Corsair MP400
-
-
Teşekkürler hocam ama TBW değeri aşırı düşükmüş. Genelde 980 Pro, KC3000 gibi modellerde 1TB'a 600-800TBW veriliyor. Ama bunda 1TB'a 200 TB verilmiş. 4 TB'lık bu modelde ise 800 TBW.
Tabi kıyasladığım modellerin 4TB olanı bunun fiyatının 2 katı. Okuma yazma hızı da 7000'lerde onların.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 18 Nisan 2023; 19:12:41 > -
Sen dewamke kaptan. Bakma milletin hiçbirşeyi beğenmemesine. Varsa birşey paylaşın canım kardeşim...
-
Hocam bu lafınız bana ise valla ayıp ettiniz ben kötü bir şey demedim ki. Gen4 ssdleri ben de takip ediyorum epey işime yarıyor. Sadece dikkatimi çekti incelemeleri onu yazdım.
-
Aynen bence de 4tb a göre TBW düşük
-
fiyat 4tb için fiyat iyi ama yazma ömrü 800TB göreceli aslında yongaların QLC olması sıkıntı..QLC ssd ler depolama için daha mantıklı görülmekte..
-
kc3000 1tb - 800tbw
980 pro 1tb - 600tbw
Resmi değerleri bu şekilde.
-
-Slow writes after cache fills
bu ifade DRAM siz ssd ler gibi çalışdığını gösteriyor.. büyük dosyalarda hız düşüyor
-
Vayy, Goldpunch hocam naber ya
10 yıl olmuştur belkide seni ilk defa burada görüyorum.. zamanında çok meşhurdun, ordan yürüsen 50k izleyicili twitch yayıncısı olabilirdin Forumun da prime dönemiydi o zamanlar.
-
Doğru hocam kafam 2TB'a gitti.
Vallahi forumun eski tadı da yok dh editörleri de youtuber oldu çıktı, yavaştan ölüyor burası.
-
merhaba
24 kurusu cidden tahsil ediyormusunuz🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ah be güzel abim. Sana niye diyeyim. Birşey demedin ki.
Başlıktaki "evet gene ben " ifadesi içindi. Şimdi birisi çıkıp biz alamıyoruz bunları, yok efendim parası olan alır 4tb fırsat mı kovalanır tarzı laflara binaen ilan sahibi arkadaşa destek içindi...
ps5 uyumu neye göre ayrılıyor hocam?
nvme değil mi işte cihaz bunu nasıl ayırt ediyor?
bu arada amazondaki 4tb görünüp 1tb gelenler ne yaptı ? ben iade verdim 3.taksidi gelmek üzere hala iade alamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxcem -- 19 Nisan 2023; 10:45:6 > -
Ben TBW olayına çok takılmıyorum artık. Teknopat ta crucial ömür testini görünce elimdeki p1 i muhtemelen ömür boyu kullanırım diye düşünüyorum. :)
-
Sahte çıkmasın ?
-
sadece gen4 protokolü ile çalışan ssd için ayrı bir kontrolcü var ps5'de gen4 herhangi bir ssd çalışıyor hızı markası farketmiyor
konsollar uzun vadeli iş görecek şekilde tasarlanır örneğin içinde 6600xt barındırsada 8GB değil gelecekte 4k oyunlarda sıkıntı olmasın diye 16GB Vram ile geliyor
10 yıllık ps4'e hala oyun çıkıyor mesela
-
sadece gen4 calısıyor yani ps5de bunun ayrımını nasıl yapıyor acaba mimari olarak fark acaba yazma/okuma tamamda tipde aynılar garip...
-
protokolden yasaklamıştır geriye doğru uyumluluk izni yoktur
xboxda direk marka model olarak yasaklı 22x30 portu var kendisine ait harici ssd'de aynı ssd başka marka model takınca çalışmıyor series s alsan bide konsola verdiği para kadar ssd parası isteniyor
ancak hem ps5de hem xbox s/x'de eski nesil ps4 xbox one x360 oyunları harici hdd ile oynayabiliyorsun ps5 yada xbox s/x oyun sürümleri harici hdd çalışmıyor
-
gene mi sen ?
bunu alırsak eski 500 gb lık m2 ssd yi nasıl değerlendirebilirim tek slot var anakartta m2 için pcı genişlericiler varmış ama gördüğüm kadarıyla ekran kartıda orayı tıkıyor anakartı alırken değiştirme imkanım yoktu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sen dewamke kaptan. Bakma milletin hiçbirşeyi beğenmemesine. Varsa birşey paylaşın canım kardeşim... |
Benzer içerikler
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- terabox nedir
- deepcool morpheus
- sıcak fırsatlar amazon
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo güvenli ödeme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X