Bildirim
SSD performansi icin i5 750 den 2500K ya gecilirmi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İşlemciyi değişmek ssdyi etkilemez diye biliyorum , anakartınızda SATA III olmıyabilir , veya yazılımsal bir şeyde olabilir , ssd konusunda bilgisi olan bi arkadaş görürse yardımcı olacaktır -
windows kurulum ile hızlı olup olmadığına nasıl karar verdiniz optik okuyucunuz ve DVD ne durumdaydı ? ATTO test yapınhttp://us2-dl.techpowerup.com/Benchmarking/atto246.zip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_ymz -- 8 Ocak 2012; 7:21:59 > -
dl.techpowerup.com/Benchmarking/atto246.zip
bu programla ölç 500 lere ulasıyorsa bence değmez 2500 k almaya -
Böyle birşey ilk defa duydum işlemciyle ne alakası var bunun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: SeSioN
Böyle birşey ilk defa duydum işlemciyle ne alakası var bunun ?
islemciyle degil anakartla alakasi var ;) anakartta sata 3 yok o degisince mecburen islemcide degisecek .... -
quote:
Orijinalden alıntı: kingss
quote:
Orijinalden alıntı: SeSioN
Böyle birşey ilk defa duydum işlemciyle ne alakası var bunun ?
islemciyle degil anakartla alakasi var ;) anakartta sata 3 yok o degisince mecburen islemcide degisecek ....
Hmm o zaman çok fark ediyor sata2 ve sata3 e göre :) -
baştan söylesene ankartta sata 3 olmadığını nakit durumunda sıkıntı yoksa anakart/CPU sat SB sistem al -
Verilecek para varsa ve toplu bi güncelleme düşünülüyorsa yani ihtiyaç varsa düşünülmeli. sata3 30sn de açılan win7'i 15sn ye ye indirmez. -
2500k kastederken anakartıda hesaba katıyoruz tabiki işlemci ile alakalı degil anakartile ilgili -
-
Sata II'de okuma yazma hızı 285 mb düzeyine çıkıyor Sata III'de ise 500 mb civarına çıkıyor yani neredeyse 2 kat hızlı. Arkadaşın önerdiği aparatta düşünülebilir ama aynı verimi alamayabilirsiniz. Ben de Corsair Force GT aldığım için sistemi tamamen değiştirdim, böylece astarı yüzünden pahalıya geldi. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X