Arkadaşlar öğrenmek istediğim şey bu almak istediğim ssd ile benim bilgisayarımın uyumlu çalişıp çalışmaması.... yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
ÖZELLİKLER : # İşlemci : Intel Core 2 Duo T6600 ( 2.20GHz / 800MHz FSB / 2MB L2) # Ekran : 15.6" / 1366 x 768 / WXGA Diamond View LED HD # Ekran kartı : Nvidia Geforce GT240M, 1GB Harici DDR3 2796mb a kadar arttırılabilir turbocache # sistem belleği : 4 GB DDR3 ram # Sabit Disk : 320GB S-ATA sabit disk sürücü # Optik sürücü : DVD - Super Multi DL drive # Kart okuyucu : Multi in 1 card reader # Kablosuz ağ : Acer nplify 802.11a/b/g/draft-N # Bluetooth : Bluetooth 2.1 + EDR # Kamera : Acer crystal eye HD web cam 720p # İşletim sistemi : Windows 7 home premium
alabilirsin sıkıntı olmaz..laptoptaki hdd'yi sakla,satma yada kaybetme.ilerde laptopunu satarken hdd yi takıp ssd yi çıkartıp satarsın. ssd yi yeni alacağın laptop/masa üstü pc ye takarsın
şu sata3 olayından emin olamadığım için sormuştum aslında.. gerçekten teşekkür ederim ;)
fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz acaba ? %25 indirim var şuan o yüzden uygun geldi baya...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme