Şimdi Ara

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.208
Cevap
726
Favori
1.746.716
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: West!

Arkadaşlar 70 dolara amazondan kingston'un 120gb'lık ssd olan modelini almayı düşünüyorum. İnş gümrüğe takılmaz, bir kaç gün daha fiyat araştırması yapıp ona göre karar vereceğim.

http://www.amazon.com/Kingston-Digital-Adapter-Solid-SV300S37A-60G/dp/B00A35X6GM/ref=sr_1_22?ie=UTF8&qid=1389280714&sr=8-22&keywords=ssd+128gb

Hocam ben 70 dolara ses kartı aldım. 20 dolar da kargosu tuttu. Sıkıntı çıkmadı çok şükür. Daha 1 ay falan oldu. Sizde de sorun çıkmaz umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar 70 dolara amazondan kingston'un 120gb'lık ssd olan modelini almayı düşünüyorum. İnş gümrüğe takılmaz, bir kaç gün daha fiyat araştırması yapıp ona göre karar vereceğim.

Kur çok yükseldi değmez. 190 liraya gelir, zaten sıfırı burada 220 230 TL.

akakce.com
    Kingston 120GB SSDNow V300 SV300S37A SSD Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    http://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kingston-ssdnow-v300-120gb-sv300s37a-120g-fiyati,955497.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Judassem

quote:

http://www.amazon.com/Kingston-Digital-Adapter-Solid-SV300S37A-60G/dp/B00A35X6GM/ref=sr_1_22?ie=UTF8&qid=1389280714&sr=8-22&keywords=ssd+128gb

Hocam ben 70 dolara ses kartı aldım. 20 dolar da kargosu tuttu. Sıkıntı çıkmadı çok şükür. Daha 1 ay falan oldu. Sizde de sorun çıkmaz umarım.

Hocam alcağım ssd'de free shipping yazıyor.Umarım gümrükte bir sorun çıkmaz. Allah nasip ederse haftaya almayı düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

quote:

120gb olanını al bari

Hocam 120gb lık olan model 70 dolar, büyük ihtimalle 120gb lık olan modeli alacağım. :)

• Keşke öyle olsa hocam. Free shipping yurt dışı olduğu anda düşüyor. Onu geçkin tecrübeyle sabit.

• Amazonda 120lık olanı alıcm bende gumruk konusunu dusunuom 70 dolara takılmz bence yaw kulaklık alıodk o takılmıodu

Edıt : bı arkadas degmez demıs burda 220 tl zaten dıye , sanırım haklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 9 Ocak 2014; 19:21:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazonda ki üründe free shipping yazıyor ama türkiye bu ülkelerin arasına girmiyor sanırım. Doğal olarak fiyat 124 dolara çıkıyor. O yüzden tr den almak daha mantıklı ama ben araştırmalarıma devam edeceğim. :)
  • Lenovo N200 3000 notebooka Adata aldım (n11 den enpara ve çekle birlikte 155tlye aldım). Eski HDD yi çıkarıp yerine ssd yi taktım. Dvd yerine de IDE TO SATA (benim dvd IDE çıkışlıydı) alıp eski hddyi taktım. Ölü bilgisayar resmen dirildi. Adatadan memnun kaldım ben.

• gunnslinger kullanıcısına yanıt
    anladım. findthebest sitesi kağıt üzerindeki verileri karşılaştırır. onu da yazmadıkları için bu şekilde yanlış anlaşılma normal. ben de bir dönem ocz vector kullandım. hemen bozuldu ancak fişek gibi bir ssd diyebilirim onun için.
  • Arkadaşlar n11'de olan Adata 128gb ssd 209 tl. 100 tl lik indirim kuponu bulunursa tadından yenmez aslında.

• West! kullanıcısına yanıt
    Bu En iyi fiyat çekleri (elektronikte 10 katında geçerli olan) çekler bunda 2 katta uyar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanın Perşembe akşamı sandisk 64 gb ssdyi 139 tlye sattığını gördüm %8 indirim yazıyordu , neyse cumayı bekleyim dedim belki %25 %30 olursa daha uygun olabilir. Az önce baktığımda ne goreyım %30 174 tl ye satıyor. Artık alıştık gerçi bu tarz hareketlerine ama insanın yine de garibine gidiyor

• quote:

Arkadaşlar n11'de olan Adata 128gb ssd 209 tl. 100 tl lik indirim kuponu bulunursa tadından yenmez aslında.

Ssd de elektronik kategorisinde olduğu için 100 TL çekler bir işe yaramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: LNavigator

quote:

Arkadaşlar n11'de olan Adata 128gb ssd 209 tl. 100 tl lik indirim kuponu bulunursa tadından yenmez aslında.

çoğu elektronik eşya, ev aletleri market gibi kategorilere sokularak bu durumdan kuruluyor aslında. Ssd ler içinde böyle bir formül çıkar mı düşünmeden edemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dyshi4

quote:

quote:

çoğu elektronik eşya, ev aletleri market gibi kategorilere sokularak bu durumdan kuruluyor aslında. Ssd ler içinde böyle bir formül çıkar mı düşünmeden edemiyorum

Böyle şeyler gerçekten yapılıyor mu, bilmiyorum. Bence riskli bir durum. N11'in haberi olursa mağazayla olan sözleşmesini iptal eder herhalde. Tabi müşteri için bulunmaz fırsat o ayrı.

• O yola girilecek olduktan sonra daha neler neler yapılabilir, şimdi akıl vermeyeyim ama bu suistimal ve haksız kazanca girer. Hırsızlık bile denilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

O yola girilecek olduktan sonra daha neler neler yapılabilir, şimdi akıl vermeyeyim ama bu suistimal ve haksız kazanca girer. Hırsızlık bile denilebilir.

Size katılıyorum, ben de böyle bir durum gördüm ve hemen N11' e bildirdim. Hakka girmemek adına... Buyrun mesajım ve cevabı... Sorun olmaz mesajından sonra ürünü aldım.

Soru: Merhabalar, oto hoparlör kısmında pc hoparlörleri de mevcut. Yani firmalar bir şekilde eklemişler. Kuponlarımı kullanarak normalde alabiliyorum ama hakka girmeme adına tekrar sorayım dedim... bir sorun çıkmazsa sizden onay alırsam alacağım. Buyrun ürün linki;
    www.n11.com
    Oto Hoparlör - Araç Hoparlör Fiyatları - n11.com
    http://www.n11.com/philips-spa4350-21-pc-21-30w-hoparlor-P13905662
    C
    Değerli Üyemiz,

Cevap: Belirtmiş olduğunuz ürün ses,müzik,görüntü kategorisinde yer almaktadır.Kuponunuzu kullanarak satın alabilirsiniz.

n11.com ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

n11.com Müşteri Hizmetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1248 -- 10 Ocak 2014; 9:34:48 >

• quote:

O yola girilecek olduktan sonra daha neler neler yapılabilir, şimdi akıl vermeyeyim ama bu suistimal ve haksız kazanca girer. Hırsızlık bile denilebilir.

Hocam hızlıal konusunda neler yaşandı biliyorsunuz. Herkes kendince bu işi kılıfına uydurur. Görünen o ki artık bunlar sıcak fırsat olmuş durumda.
  • n11 kendi marketinde kahve makinesi satıyor. misal Amazon Kindle da kitap kategorisinde. illegal birşey kastetmedim. Tabiki n11 in onayladığı şekilde bir alışveriş olacak. n11 ne sattığını bilmeden mi satıyor sanki

• quote:

quote:

Hocam hızlıal konusunda neler yaşandı biliyorsunuz. Herkes kendince bu işi kılıfına uydurur. Görünen o ki artık bunlar sıcak fırsat olmuş durumda.

Bu anlayış ve inanç meselesi.
    Forumda anket yapsanız, "kesinlikle o şekilde kuruş kazanmak istemem" diyen de çıkar,
    "o firma zengin, dünya adaletsiz, tabi ki ne elde edersem benim kârımdır" diyen insan da çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TakeNoPrisoner

Vatanın Perşembe akşamı sandisk 64 gb ssdyi 139 tlye sattığını gördüm %8 indirim yazıyordu , neyse cumayı bekleyim dedim belki %25 %30 olursa daha uygun olabilir. Az önce baktığımda ne goreyım %30 174 tl ye satıyor. Artık alıştık gerçi bu tarz hareketlerine ama insanın yine de garibine gidiyor

hiç kasmaya gerek yok

www.eksenbilgisayar.com
    The resource cannot be found.
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=100082

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.