Şimdi Ara

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.208
Cevap
726
Favori
1.746.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oup59

Bunu ben de takip ediyorum. SP900 modeli de var. SP600'un yazma hizi bir hayli dusuk. Ben SATA2 de kullanacagim icin zaten tam performans yararlanamam ama SP600 yazma hizi 130-140MB/s vermis. Bu deger SATA2 icin bile yari hiz demek.

Valla birinden yorum alabilirsek iyi olur cidden bende sata3 çıkışı var. Gerç 120gb lık 9 senelik 120gb seagate'ten sonra neye geçersem geçeyim iyi olacak belli ama almışken dandik birşey almak istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yufat

Teşekkürler hazir HDD bozulmusken alayim 80 GB yeter sanirim 1 TB harici disk var medya depolamayi ona yaparım .

Hocam en az 120 alın imkanınız varsa, biraz program ve bir kaç oyun kursanız zaten doluyor. Bu arada SSD aldıktan sonra uçurum oluyor eski haliyle yeni hali arasında :)
  • illest kullanıcısına yanıt
    Amazon yorumlari genelde iyi ama biraz fazla uc harcadigi ve isindigi konusuna deginmisler. Elinizde cek ve kupon varsa bence en azindan 239tlik sp900 modeli veya Kingston HyperX 3K (280tl civari) modeline bakin bence. Hem sata3 baglayacaginiz icin tam performans alirsiniz.

Dolar kuru yukseldikce bu meretler de ha bire yukseliyor. Satici arkadaslar masallah borsaya cevirdi her yeri
  • N11' de intel 80gb kısa süre önce 140 lira civarındayken şimdi 160 olmuş. Dolara endeksli olduğu için fiyatı sürekli yükseliyor.
  • Beyler Sata2 ortalama bi bilgisayara sahibim. Harddisk'imde nadiren takılmalar oluyor ve rahatsız ediyor beni. 80'lik ssd alıp 500gb'lık harddiski slave olarak mı kullanayım yoksa yeni hdd mi alayım? Yer sıkıntım yok fazlasıyla harici diskim mevcut
  • yusufsk kullanıcısına yanıt
    ssd
  • yok mu yeni bir fırsat adata sp900ü almadan önce??
  • http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-sh103s3120g-120gb-hyperx-3k-serisi-sata-30-cache-ssd-(okuma-555mb--yazma-510mb)/productdetails.aspx?I_ID=60381
    Bu ssd performansına göre sıcak mıdır? Alsak pişman olur muyuz? Hem masaüstünde hem de dizüstünde kullanılmaya uygun mudur?
  • frt-_-ctn kullanıcısına yanıt
    Pişman olunacak bir ürün değil... Alan arkadaşlar vardı sanırım, gayet memnundular. Yalnız hafta sonunu bekleyin alacaksanız. Tabi bitmezse
  • 80gb 64bit 8.1 embeded icin yeter mi sizce?

Not: Oyun oynamam.Harici harddisklerim var. Sadece Arduino (java) ve web tasarimla ilgileniyorum (grafik yok, sadece kodlama) . Yani pc mi yoran islemim yok, 2009 da alinan hp1120et, sata2.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duskorc D kullanıcısına yanıt
    tabi yeter, sadece işletim sistemi ve bir kaç program koyacaksınız. en ucuz ve en uzun garantili modellere bakın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

tabi yeter, sadece işletim sistemi ve bir kaç program koyacaksınız. en ucuz ve en uzun garantili modellere bakın bence.

Teşekkürler.
  • Aşağıdakilerden hangisini alayım acil cevap lazım.

ADATA SP900 256 GB (408 Tl)

SAMSUNG 840 EVO 256 GB (535 TL)

SAMSUNG 840 PRO 256 GB (599 Tl)

• hb de 16 gb memoright vardi 92 liraya onu 50 lik cekle aldim. ubuntu kurucam gelince

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bugün bunları aldım :)

http://www.sanalpazar.com/Ssd-Kizak-Dvd-To-Hdd-Ssd-Ve-Dvd-Rw-Kutu__isp13234904?utm_source=ML_INFO_012014&utm_medium=ML_INFO_012014&utm_campaign=ML_INFO

• quote:

Orijinalden alıntı: duskorc

quote:

http://www.sanalpazar.com/Ssd-Kizak-Dvd-To-Hdd-Ssd-Ve-Dvd-Rw-Kutu__isp13234904?utm_source=ML_INFO_012014&utm_medium=ML_INFO_012014&utm_campaign=ML_INFO

Hayırlı olsun. Aynısından ben de aldım. Şu an kullanmaktayım. Şimdiye kadar neden SSD almadım diye kendime kızıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LNavigator

quote:

Orijinalden alıntı: duskorc

quote:

Hayırlı olsun. Aynısından ben de aldım. Şu an kullanmaktayım. Şimdiye kadar neden SSD almadım diye kendime kızıyorum.

Eyvallah. 32 bit Vista kullanıyordum, RAM imi 3 gb den 4 gb ye çıkardım, dreamspark tan 64bit Windows 8.1 lisansı aldım, SSD mi de aldım artık performasn farkı olmalı diye düşünüyorum :)

• SANDISK 128GB STANDART SATA 3.0 SSD (OKUMA 475MB / YAZMA 375MB)

189 TL VATAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

SANDISK 128GB STANDART SATA 3.0 SSD (OKUMA 475MB / YAZMA 375MB)

189 TL VATAN

Intel 80gb liği iptal ettim bunu aldım. Teşekkürler. SATA2 bilgisayarım olduğundan alan daha önemli, hızı sınırlı sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

Aşağıdakilerden hangisini alayım acil cevap lazım.

ADATA SP900 256 GB (408 Tl)

SAMSUNG 840 EVO 256 GB (535 TL)

SAMSUNG 840 PRO 256 GB (599 Tl)

Bende vatandan 599 liraya 256 gb samsung 840 pro aldım, pc sata-2 portlu samsung r520 ama 1 yıla kadar yeni pc alınca söküp yenisine takacağım.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.