Şimdi Ara

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.208
Cevap
726
Favori
1.746.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan fırsatı 77 ürün varken kapattı. 15 dk önce siparişini verdim kurtardım.
  • duskorc D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,şimdi baktım 263 lira olmuş.
  • x_f1_x X kullanıcısına yanıt
    Alayım mı? Almıyayım mı? Derkene aldım geçtim. Şimdi 682 yapmış samsung 840 pro 256 Gb modelini....
  • quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

Hayırlı olsun,şimdi baktım 263 lira olmuş.

Şuan 245 TL olmuş.Nasıl bir indirim politikası var anlamak zor :) Sanırım kur artışı bu gece uygulanmış.
  • Bimeksten 380'e aldıgım sandisk ultra plus'a hala ısınamadım ama hızlı tabi. At arabasından indik bisiklete bindik. Kesinlikle uçma kaçma yok. Sata 2 netbook için tabi. Bence format rahatlattı bilgisayarı ondan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar 189 TL olmuş vatanda

• Özellikle laptop kullanıcıları için çok farketmeyeceği için dehşet-vahşet fiyat olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Özellikle laptop kullanıcıları için çok farketmeyeceği için dehşet-vahşet fiyat olmuş...

Hocam anlayamadım ne demeye çalıştığınızı iyi fiyat değil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

quote:

Özellikle laptop kullanıcıları için çok farketmeyeceği için dehşet-vahşet fiyat olmuş...

Bence fiyatı normal. Ayrıca SSDnin IOPS değerleri çok düşük. Gerçek kullanımda performansı etkileyen unsurların başında IOPS değerleri gelir.
    Tabiki sürekli büyük boyutlarda (tek parça) dosya kopyalama yapıyorsanız okuma yazma hızı değeri de önemli olacaktır.

Ama sonuç olarak mekanik diskten sonra SSD candır.

• Arkadaşlar Vatandaki Ssd nasıl 189 a bir adet alıcam olmadı varmı daha iyi kampanya?
  • Arkadaşlar kendim için aldığım fakat bilgisayar değişikliği nedeniyle kullanamıyacağım 1 TB SAMSUNG EVO SSD HD satıyorum ilgilenen arkadaş olursa özelden mesaj atabilir. Urun yeni ve kutusunda

• quote:

quote:

Laptopta kullananların çoğunda SataII performansı vereceği için gayet güzel bir ürün. 189 TL'ye sıfır bu dolar kurunda alınabilecek başka bir 128GB SSD yok. Bundan sonra da olmayacaktır büyük ihtimalle...
  • quote:

quote:

quote:

Laptopta kullananların çoğunda SataII performansı vereceği için gayet güzel bir ürün. 189 TL'ye sıfır bu dolar kurunda alınabilecek başka bir 128GB SSD yok. Bundan sonra da olmayacaktır büyük ihtimalle...

Hocam benim laptop msi ge70 aslında içinde 2 adet ssd girişi bulunuyor ancak onlar msata ssd girişi olduğundan bunu oralarda kullanamıyorum.optik sürücüyü çıkaracağım. Bunda tüm laptoplar sata 2 mi kullanır ,?

• msi ge70 kullanıyorsan daha güzel birşeyler al. SataIII destekliyordur kesin. iops değerleri daha iyi olsun. Sandisk Extreme, Corsair, forceGS, GT, NeutronGTX falan olabilir. Intel 330, 335, 520 olabilir, Kingston hiperx falan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgustaMangusta

Arkadaşlar kendim için aldığım fakat bilgisayar değişikliği nedeniyle kullanamıyacağım 1 TB SAMSUNG EVO SSD HD satıyorum ilgilenen arkadaş olursa özelden mesaj atabilir. Urun yeni ve kutusunda

Fiyat 1600 arkadaslar

• Mucuk kardeş önerim. Biraz pusuda bekle. Fiyat düşer. Laptop tamiri yapan arkadaşım kingston v300 önerdi senin için.
    Bu arada arkadaşlarhttp://www.sanalpazar.com/Laptopa-Ikinci-Hdd-2.-Hdd-Ssd-Takin-Dvd-Yerine-12.7mm__isp13235765 deki kutuyu aldım.
    Tavsiye ederim. Vatandaş hızlı kargoladı. Ürünü dizüstüme taktım dvd yi söküp 500 gb disk ile sağlam.
  • Kingston 200+ 240 GByte KDV dahil 459 Tl.

Ssd ye performanstan ziyade maliyet/kapasite olarak değerlendirenler için uygun bir fiyat.

Bimeks Kingston 200+
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

Kingston 200+ 240 GByte KDV dahil 459 Tl.

Ssd ye performanstan ziyade maliyet/kapasite olarak değerlendirenler için uygun bir fiyat.

Bimeks Kingston 200+

ürün uygunda bimeks uygun değil :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bana 250 TL civarı alınabilecek en iyi performansa sahip SSD önerebilir misiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.