Şimdi Ara

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.208
Cevap
725
Favori
1.747.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (Corsair Force LS 120GB'ın satıcısından)

Ürünün fiyatı 239TL'ye düşürüldü. Çeklerle daha uygun fiyata da alınabilir. Bilginize. (Stok 4 adet)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorky -- 9 Şubat 2014; 14:19:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Samsung evo / pro kraldir kral. Rapid modu da aktif edin gg

üstteki vector daha mı iyi hocam evo dan :) iyi gibi değerleri ama
  • OCZ iflas bayrağını çekmişti en son, battı batacak. Benchmark değerli muhtemelen stok şekilde yapılmıştır. Güçlü bir ram veya işlemciniz varsa samsung evo lar rapid mod'da çok yüksek hız farkları yaratıyor. Güçlü ram ile rapid mod aktif edildiğinde değerler değişecektir. Ama vector de iyi dir tabi boru değil =) iops lar arasında da uçurum yok

Rapid mod açılmış ve açılmamış arasında ki benchmark farkı

http://www.myce.com/review/samsung-840-evo-msata-250gb-ssd-review-70234/rapid-mode-vs-normal-mode-11/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 9 Şubat 2014; 15:16:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

OCZ iflas bayrağını çekmişti en son, battı batacak. Benchmark değerli muhtemelen stok şekilde yapılmıştır. Güçlü bir ram veya işlemciniz varsa samsung evo lar rapid mod'da çok yüksek hız farkları yaratıyor. Güçlü ram ile rapid mod aktif edildiğinde değerler değişecektir. Ama vector de iyi dir tabi boru değil =) iops lar arasında da uçurum yok

Rapid mod açılmış ve açılmamış arasında ki benchmark farkı

http://www.myce.com/review/samsung-840-evo-msata-250gb-ssd-review-70234/rapid-mode-vs-normal-mode-11/

rapid mod bildiğin tebeşirli tahtadan akıllı tahtaya geçirmiş teşekkürler hocam ilginiz için

• OCZ batmadı.satıldı yani el değiştirdi.
    Toschiba satın aldı diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb.com Samsung 840 Evo 255 TL.
    Forumdan 15 TL'ye 50 TL HB çeki aldım ve kargo dahil 226 TL'ye kargo dahil 840 Evo almış oldum.

Bayağı bir süredir 840 Pro kullanıyorum gayet memnunum. Evo bir alt modeli ama HTPC için fazlasıyla yeterli ve güvenilir.
    Ben SSD konusunda kendime güvenli liman olarak Samsung'u seçtim, Sandforce vs. kontrolü ile risk almaya gerek yok.
    Sandforce'u ancak Intel ssd'ler ile alırım.
  • Vatanda CORSAIR 120GB LS SERISI SATA 3.0 SSD (560MB OKUMA / 535MB YAZMA) 269 TL

Ne kadar sıcak bilmiyorum haber vereyim dedim

http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/corsair-cssd-f120gbls-120gb-ls-serisi-sata-30-ssd-(560mb-okuma--535mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=68438
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganus

Vatanda CORSAIR 120GB LS SERISI SATA 3.0 SSD (560MB OKUMA / 535MB YAZMA) 269 TL

Ne kadar sıcak bilmiyorum haber vereyim dedim

http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/corsair-cssd-f120gbls-120gb-ls-serisi-sata-30-ssd-(560mb-okuma--535mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=68438

buz gibi aynısı n11 de 220 ye mi ne satıldı 1,2 hafta önce.

• signore kullanıcısına yanıt
    Hocam pro ile evo arasında çok fark var mı ? Aslında pro nun yazma hızları çok daha düşük gözüküyor ben de evo aldım ama henüz kullanma şansım olmadı fakat deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut777

Hocam pro ile evo arasında çok fark var mı ? Aslında pro nun yazma hızları çok daha düşük gözüküyor ben de evo aldım ama henüz kullanma şansım olmadı fakat deneyeceğim.

Bildiğim kadarıyla Pro'nun teknolojisi daha uzun ömür vadediyor ama normal kullanımda bunun farkedileceğini sanmıyorum. Ayrıca küçük dosyaları yazma hızı olarak Pro'nun Evo'nun bariz önünde olması gerekir.

Sonuç olarak evet Pro daha iyi. Ben Samsung notebook'ta Pro kullanıyorum. Evo'yu ise yeni topladığım HTPC için aldım. Birebir karşılaştırma yapmadım ve yapabileceğimi sanmıyorum ama özel bir amaç olmadıktan sonra Evo iş görebilir. Ben notebook'u iş amaçlı kullandığım için daha iyisi diye Pro almıştım. Ama normal kullanıcı için Evo yeterli bence.

• signore kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum
  • Çalıştığım için yazamadım gün içinde arkadaşlar.
    Ama aşağıdaki linkteki ürünü bugün öğle saatinde 389 liraya kargo dahil aldım. Nasıldır yorumlarınızı bekliyorum.
    Şu an fiyat 535 liraya çıkmış durumda.

http://www.gold.com.tr/corsair-256-gb-neutron-2-5-sata3-540-450mb-cssd-n256gb3-bk_u
  • USA de ucuz mudur bunlar?
    Arkadaş amerikaya gidiyor 1 ay için
    Ordan getirtsem diye düşünüyorum.
    Yoksa N11 den bunu mu alsam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 13 Şubat 2014; 17:23:22 >
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    selamlar, fiyat farki yaklasik 100 -150 TL arasi degisiyor Amazon dan takip edebilirsin. Degermi bilmiyorum, garanti sorun olacaktir. Bu neden le eger almayi dusunursen Samsung tercih etmeni oneririm. 128 gb icin degmez bence Turkiye de kampanya takip ederek uygun fiyata yakalayabilirsin.
  • Arkadaşlar merhaba hepinize. Sayfayı takibe aldım. Yaklaşık 1 ay önce Vatan'dan tabiri caizse Sandisk G25 128 GB'ı 185 TL'ye düşürdüm. Gerçekten çok memnunum dizüstü hayat buldu desem yeri. Aynı ya da muadili bir tane alıp Z77 Asrock+Intel i5 2500k@4.6GHZ+Corsair Vengeance 1600 4*2 li masaüstü PC'mde kullanayı düşünüyorum. Üniversiteden dönüş yapacağım için dizüstündekini söküp sonrada RAID0 da yapabilirim SSD ler ile. Sizce önümüzdeki 3-4 ay içinde benzeri bir kampanya yapılma ihtimali var mı ve bu başlığı takip etmek bana yeterli olur mu? Teşekkürler şimdiden.
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    USA da normalde çok ucuz da, kendi kur farkından hesaplayınca dolar şuan TR de krallığını ilan ettiği için aşırı bir fiyat oynamaz muhtemelen.
    Tam 13-14 ay önce dolar 1.6 tl iken şuan

2,20320125 Türk Lirası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 13 Şubat 2014; 18:06:02 >
  • Yahu adam 1 ay önce 200 TL altına almış
    O kadar geziyom sanalda mağazaları her gün maile reklam geliyor
    Ben rastlayamadım bir türlü hep ihtiyacım olmayan eşyalar denk geliyor.

Neyse bu hafta da özel indirim olmazsa N11 den alırım muhtemelen.

Şimdi yeni bir site buldum..MALATYA da ( Edit : Daha once de forumda bir kac kişi bulmuş bu siteyi )
    SSD DiSK WORLD TEKNOLOJi TIKLAYIN

KiNGSTON V300 120 GB - 205 TL tıklayın

Bunu kullanan var mı?

Telefon ettim stok var mı diye ( sitede var yazıyor ) ilgili kişi toplantıda dedi :)
    Numara bıraktım arayacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 13 Şubat 2014; 22:05:09 >

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce siparişi verdim 1 TL fiyat düsmüs :)
    Bugün kargoya veriyorlar
  • Benim o zamanlarda alınmış bir 200 dolarım var:D . Onu değerlendirmek istiyrum.amazonda plextor m5m 256 gb 200$ yani alırsam 370 390 tl gibi bir fiyata denk gelecekki msata ssd için harikulade bir fiyat. Ancak gümrük olayları kafamı kurcalıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.