Birde Böyle Bir Ürün VAR amazon UGREEN NVMe M.2 Muhafaza USB 3.2 SSD 10Gbps M.2 Kasa NVMe PCIe M-Key/M+B Key 2230/2242/2260/2280, USB C-C ve USB A-C Kabloları ile (Siyah) https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Muhafaza-10Gbps-M-Key-Kablolar%C4%B1/dp/B0BQ6SYQWL/ref=pd_rhf_ee_s_pd_crcd_sccl_2_13/257-7977678-9199451?pd_rd_w=Ad78T&content-id=amzn1.sym.89782163-dd54-4dad-b9f3-80f716133f0b&pf_rd_p=89782163-dd54-4dad-b9f3-80f716133f0b&pf_rd_r=1DQZ21E4YEE8QP8GAGSJ&pd_rd_wg=liIaz&pd_rd_r=5af66e92-1991-437c-9054-428fcd3520f8&pd_rd_i=B0BQ6SYQWL&psc=1 |
SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (937. sayfa)
-
-
Bu ssd nin 1250 ye satıldığını hatırlıyorum şimdi 2099 fırsat olmuş. Bu paraya alınır mı?
Prime Üyeleri için sınırlı süreli fırsat: Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2, 1 TB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.300 MB/sn Yazma , MZ-V7S1T0BWhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07MBQPQ62?ref_=cm_sw_r_apan_dp_E2EWJH1JVTKE6FFGQBDZ&language=tr-TR
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
umarım sadece ihtiyacı olan kişiler satın alır,
amazon.com.tr
vatanbilgisayar.com, bazı kartlara 12 taksit yapıyor
-
Alıntı
metni:TOP SSDs list Here you can find the tested M.2 NVMe SSDs in table form (for example, click on Price to sort by price). CMD stands for CrystalDiskMark. The IOPS 4K refers to the Q32T16 test. Our test CPU, the AMD Ryzen 9 3900X with 12 cores, achieves a maximum of 820,000 IOPS. We used a Ryzen 9 5950X with 16 cores for testing and measured over 1 million IOPS. Higher values can be achieved here if you use a faster CPU with more processor cores.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 21 Kasım 2023; 22:44:2 >
-
WD Black iyiymiş, Samsung 980e o parayı verdik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 2TB Fury beklesem bir indirime girer mi? Yüzde 10-15 indirim bile iyidir. Ya da Fury renegade ayarında önerisi olan var mı? Aynı kalitede bilindik bir başka markanın ürünü olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam cuma gününü sıkı takip et. İkilemde kaldım ben 2tb fury yi alıp almamakla, en sonunda almaya karar verdim. Ama açmayacam, cuma günü yine takipte olacam.
Hocam beklerim hiç acelem yok. Sadece başka alternatif varsa indirime girince kaçmasın gözden. Örneğin Crucial şu an 3750. Başka sitelerde uygun fiyatlar vardı ama hem taksite vade biniyor hem de güvenemiyorum açıkcası. Yoruldum fakirlikten. Bari amazondan alayım da rahat edeyim diye. :)
amazonCrucial P5 Plus 2TB Gen4 NVMe M.2 SSD Dahili Oyun Soğutucu, Playstation 5 (PS5) uyumlu - 6600MB/s kadar - CT2000P5PSSD5https://www.amazon.com.tr/dp/B0C34Y8C8L?th=1 -
Sabreden derviş muradına ermiş. Sonunda WD Black SN770 2 TB indirime girdi. Her şey dahil faizsiz 6 taksitle 3260 TL'ye sipariş verdim.
@SpacePirate @eapantherea ürün iyi midir? Fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum. Şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum.
quote:
https://www.amazon.com.tr/dp/B09QV5KJHV/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah üstat hayırla kullan biz de verelim taksitli :)
Teşekkürler, umarım ürün iyidir ve memnun kalırız.
kaç liradan düştü aklımı çeliyor ofisteki pcnin diskini yenilesem mi
bir de sata görürseniz haber edin müzik arşivim için lazım kağnı gibi olsa da olur taş gibi dursun veriler yeter
-
P5 plus hız olarak daha iyi değil mi hocam neden wd tercih ettiniz?
-
dram da var ama 500 tl de pahalı diye herhalde ya da bir bildiği var
-
Merhaba,
Hali hazırda yaklaşık 1 senedir crucial p5 plus 1tb lık modelini kullanıyorum, herhangi bir problem yaşamadım. Şimdi ek olarak 2tb lık modelini almak istiyorum, oyunları depolamak ve oynamak için. İllaki sogutuculu modeli mi almak gerekir, standart olan yeterli olmaz mı?
Soğutuculu modeller biraz daha büyük olduğu için ekran kartına temas eder mi diye çekinceliyim açıkçası, ana kartım asus prime b550mk
Hem fiyatı uygun olduğu için hem de marka, soğutma performansından dolayı tercih ettim. Ama benzer fiyata yine 2 TB güzel SSD denk gelirse bunu iade edip onu alabilirim.
Oyunlar için önemli olan random read değeri p5 plustan çok daha iyi kc3000 seviyesinde.
www.techpowerup.com/review/wd-black-sn770-1-tb/4.html
Dram yok bunun negatif yanı 600gb veri atıyorsunuz 300gb ı son hızda yazılıyor gerisi 700mb/sn civarında yazılıyor tek seferde bukadar büyük yazımda yapılmaz zaten bir diğer negatif yanı dram olmayınca yazma sırasında yazma ömründen daha fazla yer ama yazma ömrüde 2tb olduğu için baya yüksek hiçbir sıkıntı yok benim gözümde alınır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 22 Kasım 2023; 18:52:50 > -
Sayenizde yine aydınladım. Çok teşekkür ediyorum hocam.
Hocam sizi yanıltmak istemem ben de pek hakim değilim. Anlamaya çalışıyorum. Bu iki ürüne bakıyorum şu anda. Ama Renegade beklemeye değerse beklerim. Çok fark yoksa birini alayım diyorum.
@SpacePirate hocam bilgili gibi. Belki yeşillendirir bizi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 22 Kasım 2023; 20:36:58 >
Bugün aldığım SSD anında kargolanmış. Bu ne hız böyle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X