bilendenal.com güvenilirdir. smallman de yetkili kingston satıcısı diye biliyorum. |
SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (960. sayfa)
-
-
bilendenal
-
Yorumlarda sadece bir kaç kişi şikayet etmiş o da çok fazla yazımdan sonra hız düşüyor demişler. Kalan herkes memnun görünüyor. Gerçi çoğu alsatçı ama bence doğrudur ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 yıl oldu emektar, Sağlık %93 Hala taş gibi yahu :) şimdi aktif dinlenme moduna alacağım kendisini.
Yeni cihazım Kinsgton KINGSTON SNV2S2000G : 2000,3 GB M2 SSD
Sıcaklık biraz kafamı karıştırmıyor değil sanki, datasheet'de 70 dereceye kadar limit belirtilmiş ama 40 civarında gezinseydi iyi olurdu.
-
2TB m2 SSD (Aktif tüm uygulama ve oyunları içerisine kuracağım) yakın zamanda indirim yakalayan var mıdır?
Şu iki ürünü buldum ama aktif takip edenler varsa sormak istedim;
Kingston KC3000 SKC3000D/2048G 2TB 7000/7000MB/s PCIe 4.0 NVMe 5.499 TL (incehesap)
Kingston Renegade SRNGD/2000G 2TB 7300/7000MB/s PCIe 4.0 NVMe 5.799 TL (incehesap)
-
Daha ne kadar ucuz bekliyorsun hocam 5400 falan gayet iyi fiyat 2 tb ömürlük ssd için.. tbw değerleri bu kadar yüksek başka m2 ssd yok bildiğim kadarıyla..
-
arkadaşlar macbook a entegre harici ssd önerileriniz var mı?
-
Selamlar 5400 liraya samsung tr garantili 980 pro 2 tb kapalı kutu satıyorum ilgilenenler mesaj atabilirler.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X