Şimdi Ara

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (959. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.170
Cevap
729
Favori
1.740.692
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 955956957958959
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bildiğim kadarıyla oyunlar o kadar yüksek hızlara çıkmıyor. O zaman Kc3000 / fury renegade / 980-990 pro lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar birsey danisayim ssd alacam huawei laptop um var yeni ssd ye eski ssd deki sistemi ve dosyalari kayipsiz aktarip icerisindeki windows u vs en uygun yontem program vs nedir bilgilendirirmisiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ugur025 U kullanıcısına yanıt

Ssd markasının sunduğu klonlama yazılımlarını kullanabilirsiniz. 2 kere seagate disc wizard, 1 kere de Acronis True image wd edition kullandım. Windows klonlamada sıkıntı olmadı. Ama seagate disc wizard hp laptopın recovery kısmını klonlayamadı.

Bazı marka yazılımları, kendi ürünleri takılı olup olmadığını kontrol edebilir (lisans kontrolü).

Edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 22 Kasım 2024; 22:18:9 >
  • MiniTool Partition Wizard ve benzeri disk klonlama uygulamaları ile yeni diskinize herşeyi klonlayabilirsiniz (Windows, kişisel dosyalar vs.).

MiniTool Partition Wizard ile disk klonlama işlemi oldukça basittir ve şu adımları takip ederek yapılabilir:

1. MiniTool Partition Wizard'i İndirin ve Yükleyin

MiniTool Partition Wizard’i resmi web sitesinden indirip kurun.

Programı çalıştırın ve “Free” sürümün genellikle temel klonlama işlevlerini desteklediğini unutmayın. Ancak, sistem diskini klonlamak istiyorsanız Pro sürümüne ihtiyacınız olabilir.

2. Disk Klonlama İşlemini Başlatın

Disk Clone Wizard seçeneğini tıklayın.

Açılan ekranda “Source Disk” (Kaynak Disk) olarak klonlamak istediğiniz diski seçin ve Next (İleri) butonuna basın.

3. Hedef Diski Seçin

“Target Disk” (Hedef Disk) olarak verilerin aktarılacağı diski seçin.

Uyarı: Hedef diskteki tüm veriler silinir, bu nedenle önemli verilerinizi önceden yedeklediğinizden emin olun.

4. Klonlama Seçeneklerini Ayarlayın

Hedef diskin nasıl yapılandırılacağını seçin:

Fit partitions to entire disk: Bölümleri hedef diske sığacak şekilde otomatik olarak yeniden boyutlandırır.

Copy partitions without resizing: Kaynak disk ile aynı boyutlarda bir kopya oluşturur.

Align partitions to 1MB: SSD kullanıyorsanız bu seçeneği aktif edin.

Next butonuna basın.

5. Önizleme ve Onay

Klonlama işleminin nasıl görüneceğini önizleyin. Eğer her şey doğru görünüyorsa Apply (Uygula) seçeneğine tıklayın.

6. Klonlama İşlemini Tamamlayın

İşlem tamamlanana kadar bekleyin. Diskin boyutuna ve veri miktarına bağlı olarak bu işlem biraz zaman alabilir.

7. Yeni Diski Kullanmaya Hazırlık

Sistem diskini klonladıysanız:

Yeni diski bilgisayara takın ve BIOS ayarlarından bu diski öncelikli olarak seçin.

Verilerinizi kontrol ederek klonlama işleminin başarıyla tamamlandığından emin olun.

Kendinizde C.GPT kullanarak yapabilirsiniz işlemleri.

• 4150 ye 2TB Kingston NV3 aldım.

DRAM yok, giriş seviyesi bir ssd sanırım. Fiyatı nasıldır?

• zero-man kullanıcısına yanıt

depolama açısından güzel fiyat bence hocam

kingston fury 1 tb almıştım

geçen amazondan 5400 lere kc3000 aldım ikisi de dramli ve randımanlı bilgisayar kullanmamıza vesile oluyor.

kc3000 i daha çok depolama ve 4k film izleme için aldım bu nedenle dramli tercih ettim yoksa normalde nv3 de gayet makul bir seçim .

• spysoul S kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için teşekkür ederim, hali hazırda klevv cras c720 kullanıyorum. DRAM olsa da bir süre sonra hızı düşüyordu ancak çok nadir durumlarda oluyordu. Bakalım nv3 nasılmış. SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

• zero-man kullanıcısına yanıt

rica ederim sayın hocam.

neticede bence bir samsung değiller ama samsung da aşırı pahalı gerçi hepsi döviz kuru nedeniyle böyle de:)

elektronik cihazlar nasip biraz da 100 kişiye iyisi denk gelir 5 i sorun yaşayabiliyor.

Ram konusunda kingston iyi burda da fena değil gibi görünüyor zamanla kullanarak göreceğiz bakalım.

iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

• Laptopta kullanmak için 2 TB SSD arıyorum. Uygun fiyatlı SSD önerisi olan var mı?

Aklımda bu 2 SSD mevcut. Sizce uygun mu?

Not: işletim sistemli yüklenecek ve programlar bu SSD'ye kurulacak.

Kioxia Exceria Pro LSE10Z002TG8 2 TB 7300/6400 MB/S M.2 SSD

Kingston KC3000 SKC3000D/2048G 2 TB PCIe 4.0 x4 M.2 SSD

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 26 Kasım 2024; 18:23:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• A fine day to die kullanıcısına yanıt

anakartın gen3 sanıyorum arkadaşım o yüzden gen4 ssd almana gerek yok o hızlarda çalışmaz zaten daha uygun yollu bişeyler bakmanı tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 955956957958959
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.