satıcı amazon.com.tr dramless 3600 tbw 5 yıl garantili 3700 tl vade farksiz 6 taksit, hikvision markasının ürünü www.techpowerup.com https://www.techpowerup.com/ssd-specs/hikvision-hiksemi-future-2-tb.d1557amazon HIKSEMI SSD-FUTURE Lite Dahili Katı Hal Sürücüsü, 2048 GB https://www.amazon.com.tr/HIKSEMI-SSD-FUTURE-Lite-Dahili-S%C3%BCr%C3%BCc%C3%BCs%C3%BC/dp/B0CFYFNDYMbunu deneyebilirsiniz |
SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (940. sayfa)
-
-
www.incehesap.comKingston KC3000 SKC3000D/2048G 2TB 7000/7000MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/kingston-kc3000-skc3000d-2048g-2tb-pcie-nvme-m-2-ssd-disk-fiyati-54424
-
Arkadaşlar benim laptopum 3*4 gen destekleyen bir model.Ben 4*4 gen destekleyen bir SSD alıp taksam bu çalışmaz mı ?
-
Çalışır ama anakartın desteklediği hız sınırları içerisinde.
-
Eyvallah sağolasın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu üründe sabah indirim vardı hemen aldım ben alınca geri yükseltmişler fiyatı umarım iptal etmezler.
Banka da 250 puan verdi 2450 ye gelmiş oldu bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TitanDemon -- 1 Aralık 2023; 14:26:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ps5 için güncel tavsiyesi olan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 1 Aralık 2023; 17:8:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu Anki Durum
-
Kargoya bile verilmedi henüz, bu süreçte beklerken detalı inceleme ve araştırma sonucuna ürünün pek güven vermeyen bir ürün olduğu üzücü şekilde gözüme çarptı. Sipariş İptal.
-
satıcı trendyol muhtemelen etmezler ama iyi düşmüş helal
-
gigabyte ga-ph67-ds3-b3 anakart ekran kartının altında pcıex4 pcıex1_2 pcı1 pcı2 diye slotlar var. pcıex16 da ekran kartı var onun dışında m2 diye slot yok bu sebepler sata bir ssd aldım. hıkvison c100 960 gb. lakin okuma yazma hızları yerlerde sürünüyor ve hatta bazen oyun bile takılıyor. bunu iade edeceğim. gönlüm nvme ssd den yana ama m2 slotum yok ve dönüştürücüsü bios mod falan uzun iş. bunu kasım indiriminden almıştım iade edince yensi epey tuzlu olacak. önerilerinizi bekliyorum.
-
Hikvision çok üst düzey bir marka değil ama bu değerler de normal değil.
Anakartınızdaki Beyaz SATA3 portları kullandığınızda mı bu değerleri veriyor?
Ayrıca bu hızlar için yeterli işlemci de olmalı. İşlemciniz çok düşükse istediğiniz markayı alın sonuç değişmez.
-
bu kadar düsük olmaması lazım,ahci mod acın ve chipset driverlarını kurun sata 3 kablosu ve portu kullandıgınızdan emin olun 400-500 civarı görmeniz lazım.
-
Yardımcı olan ve bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler.
Hikvision C100 960GB aldım.
70TL worldpuan kampanyasıyla 1.039 TL'ye geldi. (26 Kasımda aldım)
-
-
m2 yeri yok
yazdıgınız ssd yi alabilirsiniz.
-
m2 ssd desteği yok. sata ssd alacaksınız.
-
Asus Prime B450M-K II anakartına 2 tb hangi ssd tavsiye ederisiniz? kingston kc3000 desteklemiyor değil mi?
-
Destekler sadece gen 3 hız sınırları içinde kullanırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X