kc3000 mi almalıyım daha uygun fiyatlı pci 3.0 destekli ssd mi? |
SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (941. sayfa)
-
-
ahcı modu açıp tekrar format attım düzeldi. yine de bir stabil değil hız her ölçümde epey fark olsa da anılan değerleri verdi. ahcı mod onemliymiş.
-
birşey değil
-
amazonPatriot Viper VP4300 Lite 2TB 7400/6400MB/s NVMe M.2 SSD Disk (VP4300L2TBM28H)https://www.amazon.com.tr/dp/B0C9GG23K9?ref_=cm_sw_r_apan_dp_BJDBWD2ZB1GHJHDYQDFW&language=tr-TR
Patriot viper gen 4 m2 nvme için iyi fiyat mıdır ?
Artı ve eksi yönleri nedir acaba
3058 TL
Taksit olmuyor bende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 7 Aralık 2023; 20:27:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çin malı dramsız ssdler ucuz olsun diye YMTC nand bellek kullanıyorlar oyun için ok ama bakmışsın bir sabah ssd boş ben olsam hiç risk almam review siteleri bile inceleme düzeltiyor önce f/p bu fiyata daha ne olsun oyun için şahane filan derken bakıyorlar ssd uçmuş önermiyoruz diye düzeltiyorlar ymtc nand belleklerden uzak durun bedava vermezlerse
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uzun ömürlülük ve oyun için ssd mi daha mantıklı m2 mi abilerim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Steam kütüphanesi için aldım 960GB bende. Saniyede 500-550 arası okuma yazma görüyor ve hiç takılma yok.
Anakartınızda hem SATA II hem III girişi varmış. SATA III e mi taktığınızı kontrol edin isterseniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ssd yi almayı düşünüyorum. Oyun depolama için kullanacağım alinir mi?
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Patriot Viper VP4300 Lite 2TB
KIOXIA EXCERIA PLUS G2 2TB
Yaklaşık aynı fiyattalar sistem diski olarak hangisini tercih edeyim? Kioxia 800 tbw, Patrion 1600 tbw dayanıklılığında gözüküyor, datasheetlere bakıldığında.
-
Patriot tercihim olurdu hocam
Sepette 2159TL
www.vatanbilgisayar.comKingston 1TB Fury Renegade PCIe 4.0 NVMe Okuma 7300MB-Yazma 6000MB M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/kingston-1tb-fury-renegade-pcie-4-0-nvme-okuma-7300mb-yazma-6000mb-m-2-ssd.html -
Üstteki arkadaşların dediği gibi anakartınızın SATA 3 6gbps portuna taktığınızdan emin olun.
Bende geçen hafta bir tanıdığımın sistemi için birebir aynı modeli satın aldım.
Teslerde 540-570 mb okuma-yazma hızlarını görüyordu.
Sata Mode : AHCI
şeklinde biostan seçmeniz lazım hocam. öncesinde hdd kullanıyorsanız sata modu ide olarak seçili kalmıştır muhtemelen. ssd kullanmak için ahci modu şart oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.
-
Hocam crucial aldiniz mi ben almistim dun kargo geldi icine bir kagit koymuslar bos zarf geldi sadece. Amazon.com.tr hemen sorgusuz sualsiz iade islemi yapti. Indirim de uctu gitti sizde durum nedir?
Satıcı kimdi?
Amazon Germany. depo fişini atmış kargonun içine kg/desi bile 0.20 gram yani bariz depodan boş çıktığı belliydi amazon.com.tr müşteri temsilcisine söyledim sanki haberi varmış gibi 5 dk bekletti bana sormadan parayı bile iade etmişler. dedim indirim gitti şimdi 600 lira fazla, yapacak birşeyimiz yok deyip geçiştirdiler.
Genel olarak forumdaki deneyimli arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
kingston xs1000 1tb baktım güvenilir satıcılarda en ucuz 2300 + type-c to type-c yok ve bütçem malesef 2k
Şimdi benim dosyalarımı yedekleyip çok sık kullanmayacağım ama uzun yıllar saklayacağım mekanik olmayan bir diske ihtiyacım var ne alsam bilemedim. max 2k civarı ne alınabilir. m.2 ler için kutu satıyorlar ama kutular soğutmuyor ve hemen ısındığından performans düşüşü oluyormuş. benimde dosyalar ayda 1 kere güncellenecek ama 100-200 gb güncelleme yapacağım için performans önemli. önerebileceğiniz portable ssd yada m.2 alıp güzel soğutan hız kaybı v.s yaşatmayacak type-c destekli bir kutu öneriniz varmı aynı bütçelerde m.2+kutu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robinex -- 12 Aralık 2023; 18:21:18 >
-
Ürünün paketlenme-temin edilme süreci aşırı uzayınca (black friday ve cyber monday'e rağmen) ben iptal ettim hocam, yani bir problem olduğu belliydi o süreçte hiç alışık olmadığımız bir iletişim ve ilgisizlik yaşattılar...sanırım bende iptal etmesem aynı sorunu yaşatacaklardı gibime geliyor, üzücü bir olay ama iade ederek anlık en iyisini yapmışsınız yurdum sınırları içerisinde olsa baya uğraştırıcı işler.
-
-
Ürün bulunamadı diyor büyük ihtimalle yanlış listeleme.
Bugün alacaktım ama muhtemelen iptal edilir diye almadım satıcısı garip bir şeydi zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X