Şimdi Ara

SSD sonrası fps düşüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar laptopumdaki dvd romu iptal ederek bir adet crucial bx500 240gb ssd taktım. içinde hali hazırda olan 1tb hdd yi iptal edilen dvd kısmına, ssd yi ise hdd nin yerine taktım. bütün güncellemeleri vs.her şeyi yaptım pc yi formatladım. oyun test etmek için world of warcraft'ı açtığımda ise çok çok kötü bir fps drop ile karşılaştım. bu neden kaynaklanıyor olabilir. bilgisi olan lütfen yardımcı olsun

pc özellikleri:

i5 6. nesil
    940m 2gb
    8gb ddr3L

• Nvidia ayarlarini performansa cek cozunurlukle oyna ne biliyim eski ayarlarina geri getir ssd ile alakasi yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • formattan sonra ekran kartı performans ayarları fabrika ayarlarına dönüyor. nvidia ayarlarına girip ekran kartı gücünü tam performans yap.windows güç seçeneklerini yüksek performans yap. ve çalıştır kısmına msconfig yazıp açılan pencereden şimdi unuttum bir liste var. o listeden xbox ile alakalı olan seçenekleri kaldır. yeniden başlat pcyi. muhtemelen eskisinden de iyi olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SSD kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Nedeni başka bir şey olabilir mi? İlk aklıma gelen 1TB HDD için gereken ek güç ihtiyacı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.