Şimdi Ara

SSD TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Verdiğiniz modelleri 1-2 gün inceledikten sonra siparişi geçicem.Fiyat/performans olarak 840 pro mâkul geldi açıkçası.Az kalsın hızlı aldan sipariş geçicektim. neyseki pro olmayan modelmiş öğrenmem iyi oldu bende yazma hızını yanlış yazmıslar sandım ilk başta 840 modelini alıyoduk :)

Konuda yorumu bulunan herkese teşekkür ediyorum.Sagolun var olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theangeldie

Verdiğiniz modelleri 1-2 gün inceledikten sonra siparişi geçicem.Fiyat/performans olarak 840 pro mâkul geldi açıkçası.Az kalsın hızlı aldan sipariş geçicektim. neyseki pro olmayan modelmiş öğrenmem iyi oldu bende yazma hızını yanlış yazmıslar sandım ilk başta 840 modelini alıyoduk :)

Konuda yorumu bulunan herkese teşekkür ediyorum.Sagolun var olun.

Hayırlısı olsun.
  • Ssd konusunda büyük bilgim soz konusu degil ama testlerde X bir markanın 1. olması kimseyi yaniltmamali sonuçta misal; Benzer segmentin ürünlerinin 1. ve 3. siradaki farkı asla anlasilmayacak yani corsair ve ocz ya da intel daha cazipken sirf kırmızı siyah rengi ve Extreme yazisindan etkilenip Sandisk aldım, ha bu demek değil bu sebeplerden mi aldım hayır arastirdim, belli bir markaya bağlı kalmadan daha ucuza iyi özellikli ssd aldım umarız herkesinki sorunsuz çıkar ve istediği performansı alır, saygılarımla..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exellanss -- 22 Ağustos 2013; 0:54:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.