Şimdi Ara

SSD tavsiyesi - HP Pavilion dv6173ea Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üzerinde 120 GB SATA disk var. SSD'ye geçmek istiyorum.

CD/DVD sürücü çıkarıp kızak ile 2. disk olarak mı kurmak mı yoksa mevcut diski SSD ile değiştirmek mi daha verimli olur ?

Samsung almayı düşünüyorum. SATA disk olduğuna göre hangi 120 GB SSD tavsiye edersiniz ?

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Slm.

• Sizdeki Sata1 galiba çok getirisi olmasa da 840evo yu tavsiye ederim. Verim konusu da fark etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 18 Nisan 2015; 15:41:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asener

Arkadaşlar,

Üzerinde 120 GB SATA disk var. SSD'ye geçmek istiyorum.

CD/DVD sürücü çıkarıp kızak ile 2. disk olarak mı kurmak mı yoksa mevcut diski SSD ile değiştirmek mi daha verimli olur ?

Samsung almayı düşünüyorum. SATA disk olduğuna göre hangi 120 GB SSD tavsiye edersiniz ?

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Slm.

Selam asenar kardeşim o dediğini ben yaptım 240 gb ssd aldım bnm hp nin orjinal dvd-rw çıkardım 750 gb hdd yerleştirdik vatan bilgisayar dan aldım kızağı rica ettim yaptılar valla bilgisayarım uçuyor
    Kingston aldım ben sanada kingston önerebilirim samsung evo güzel sandisk bide bu üç markayı önerebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HP L0D92EA Pavilion 15.6 inç Core i5-5200U 2.2 GHz 8 GB 1 TB Notebook Kırmızı aldım.

Bir süre sonra SSD düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 3032-et için ssd
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.