Şimdi Ara

SSD Upgrade Abra V6.2 veya V6.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Abra V6.2 için ssd yükseltme videosu göremedim . Bu benim çektiğim Abra v6.1 için olan videodur.

Kasa Modeli aynı olduğundan aynı işlemleri yapıp SSD montajını yapabilirsiniz.

Abra V6.2 SSD Upgrade

• blackhawkredflag B kullanıcısına yanıt
    hocam yanlış bilgim varsa düzeltirsiniz sormak istediğim bir kaç şey var.

Şimdi bende de abra v6.1 var ssd takacağım ama aparatla uğraşmak istemiyorum ve dwd okuyucu iptal etkemte işime gelmiyor .

M2 sata slotu var aynı işi görmüyormu yani bir m2 sata alsak taksak bir sorun çıkarırmıkı , veya siz neden böyle yapmadınız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 26 Kasım 2015; 11:32:17 >
  • Merhabalar , benim elimde hazır SSD vardı .O yüzden bu yöntem kullandım . M2 slotu bildiğim kadarıyla daha hızlı bir veri aktarımı sağlıyor .

Siz yeni alacaksanız teknik servisin de desteğiyle m2 sata yı kullanan ssd alın bence .
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawkredflag

Merhabalar , benim elimde hazır SSD vardı .O yüzden bu yöntem kullandım . M2 slotu bildiğim kadarıyla daha hızlı bir veri aktarımı sağlıyor .

Siz yeni alacaksanız teknik servisin de desteğiyle m2 sata yı kullanan ssd alın bence .

Teşekkür ederim hocam m2 sata ssd alacağım ama baktımda normal ssd ile arasında biraz fiyat farkı var .

aslında şimdilik ssd almak istemiyorum var olan hdd yeterli geliyor , sırf sistem hızlı açılacak diye gidip 120 veya 240 gb ssd almak mantıklı gelmiyor bana biraz daha bekleyip en az 500 gb olan bir ssd alıp normal hdd yerine kullanmayı düşünüyorum .
  • hdd ile ssd arasında program açılışlarında büyük fark oluyor . Tabiki tercih size kalmış anca 250 gb lık ssd bana yetiyor 5 tane program kurulu ve daha da yer var ssd de . 500 gb gereksiz bana göre çünkü eğer onu alırsanız oyunları da ssd ye kurarsınız , ssd nin oyunlarda pek bir artısı olmuyor .
  • Sn. sametalbayrak;

Yeni nesil NGFF slotu ile en yeni M.2 SATA SSD diskleri Monster notebook modellerinde kullanabilirsiniz.

Detaylı bilgi almak için 444 26 04 numaralı müşteri destek hattımızı arayabilirsiniz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.