Şimdi Ara

SSD YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttigim gibi ssd araştırmaya başladım fakat kafamı karıştıran çok şey oldu ssd lerde farklı farklı bağlantı connektorleri olduğunu gördüm Sata msata ve m.2 kafamı karıştıran noktalardan biri hangi bağlantı noktası daha stabil daha hızlı yada hangisi daha uzun ömürlü diye araştırırken acayip acayip videolar bulmaya başladım ve videolarda işin içine 4x PCIe slot larda girmeye başladı ahanda işte burda benim devreler gitti yandı kül oldu anakartim Asus z87-pro fakat kutusuna bakınca bi dünya pci yazıyor ne demek istedigini anlamadım kutu resimlerinde gönderiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum ve ssd tavsiyelerinizi bekliyorum 240 gb ssd düşünüyorum ve pc de Cad cam photoshop yanisira yeri geliyor BF gta5 gibi oyunlar oynanıyor yani hız önemli olduğu kadar bana bidaha arkamada baktirmiycak bi ssd almak istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler !!!
     SSD YARDIM
     SSD YARDIM

• ALTINEL_TR kullanıcısına yanıt
    Samsung http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-256gb-850-pro-sata-30-okuma-550mb-yazma-520mb-ssd.html
    Linkteki SSD yi alıp kullanmanızı öneririm. Fazlasıyla işinizi görür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.