Şimdi Ara

SSeyir halinde fren ve direksiyon kitlendi (otomatik araç) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
17.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: supergoktugtr

1.6 turbo. Ben aracin benzin pompasindan suphelendim cunku araba benzinde de calismadi.

Alıntıları Göster
    bozuk lpg ayarı benzinle çalışmayı da etkiler, lpg ayarları kontrol edilmeli
  • kobra takibinde bir bolum vardi. arac otomatikti ve fren yapmiyordu birde gaz sıkışmıştı galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Bir Benzerini de ben ornek vereyim, fiesta sahibiyseniz yokus yukarı cikarken birden direksiyon sertlesip, ariza ışığı yakabilir.. Korkmayın, ayni yokuşu tekrar inin duzelecektir.

Acaba motor stop mu etti ki? Fren sertlesmesi kilitlenmesi bu yüzden olur genelde?
    kullandıgınız oba sıvı yağdan filan olmasın, 7 sene 180bin km yaptım hiç böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç kapısı açıkken direksiyon ve fren kilitleyen bir sistem olduğunu bilmiyordum. Eğer aracınızda böyle bir sistem varsa sistemin algılama mekanizmalarında bir temassızlık olabilir. Ya da bir sensör arızası yaşıyor olabilirsiniz. Misal şirket aracımızda şoför kapısı kapansa bile ekranda kapı açık uyarısı veriyordu. Sizinki de eğer böyle bir sistem varsa oradaki sorundan kaynaklanıyor olabilir.
  • lpg varsa eder hocam stop genelde benim kullandığım yeni eski her araç ara sıra stop eder düzensiz lpg ayarından muhtemelen sizinkide stop etti doğal olarak çalışmayan araçda direksiyon ve fren çalışmaz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.