Şimdi Ara

ssri/snri kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • memnun musunuz, sınav/akademik yönden veya sosyal olarak nasıl etkiledi sizi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi tane ssri yazdı doktor, kullanmaya korktuğum için hiç başlamadım.

• air raid siren A kullanıcısına yanıt

Neden korktunuz hocam yan etkileri mi fazla

• yksflex kullanıcısına yanıt

ilginç, hangi ilacı kullanıyorsunuz?

• kodAdıYassuo31 K kullanıcısına yanıt

Anladım. Doktora gitmeden almam zaten

• Ben lustral kullaniyorum;eskiden prozac,xanax,paxil,abilify vs kullandim bu konuda bi tik deneyimliyim yani jwidjaidaj obsesif kompulsif bozukluk icin tedavi oluyorum. Simdi gelelim nasil etkiledigine. Ben uzun sure ilac kullanmadığımda bir sure sonra ozellikle bos kaldigim donemlerde obsesyonlarim cok fazla artiyor ve hâliyle ders calismami engellemeye basliyor. Bir sure sonra depresyona giriyorum ve hicbir sey yapamıyorum. Kullandigin zamandaki yan etkileri bunlarin yaninda hicbir sey ve ders calismami hicbir sekilde engellemiyor bence. Hatta cok daha iyi calisiyorum cunku odagimi derse verebiliyorum. Ama evet uyku yapiyor. Ozellikle prozac bende cok uyku yaptı okulda surekli uykum geliyordu. Ama digerleri bu kadar etkilemedi sadece asiri kahve icsemde gec kalksam da erken uyuyabiliyordum. Suan kullandigim lustral uyku getirmiyor hatta aciyor diyebilirim. Simdi herkesin problemi farkli benim hastaligim ilerlemis oldugu icin her halukarda tedavi benim artima olacak. Gecen sene mezuna birakmamin en buyuk nedeni de buydu. Benim tavsiyem doktor bir sey veriyorsa duzenli kullanin,daha kotu hissettiginiz zamanlarda kafanizi derse veremeyebilirsiniz ama ilacin yan etkileri bir sure sonra hafifliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Gerci suan cekindim, belki de ilac kullanmasina gerek olmayan biri kullanir sonra da calismalari kotu etkilenirse diye, doktora isin akademik kismindan etkilenmesini istemediginden bahsedersen belki buna uygun bir cozum bulabilir. Ama hayatini etkileyecek olcude sorunlar yasiyorsan lutfen bunu gormezden gelme

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    risperdal kullanan var mı?
    6 yıl önce açıldı
    Antidepresan kullanan var mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • obezcingen111 kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun, teşekkürler yorumunuz için (:

• pandie kullanıcısına yanıt

ilacı kullanırkenki yan etkileri hiç umrumda olmaz aslında fakat çok çok küçük bir ihtimalle olsa da kalıcı yan etkileri olabiliyormuş. ben de takıntılı bir insan olduğum için ve ilaca o kadar da ihtiyacım olmadığı için almak istemedim. doktora güvenmek yerine küçük bir topluluğun dediklerine güvendim yani, mantıklı bir sebebim yok o yüzden.

• air raid siren A kullanıcısına yanıt

tamamdır hocam

• EE okuyan 3.9 küsür ortalamalı bir lavuk ritalin önerdi, kullanıyormuş. Ben de doktora gittim ama yazmadı. Kendi çocuğumun da kullanmasını istemem tarzı şeyler deyip yolladı.

• 3-4 sene önce de sorunlarım vardı, ilaca o yaşta başlamamı önermemişlerdi o yüzden geciktirdim hep. Şu an anksiyeteden geberiyorum. Muhtemelen ritalin daha da kötü yapar beni zaten. Böyle ömür geçmez, ama bilmiyorum, şu an okulun psikiyatrından muhtemelen randevu alınmıyordur dolduğu için

• Psikiyatr 3 dk uzağımdaymış, haftaya randevu verdi bakalım ne diyecek. Güncellerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandie -- 13 Aralık 2022; 17:48:4 >
  • officially mentalim, vatana millete hayirli olsun.

tca grubu antidepresana baslayacagim.

emegi gecen herkese tesekkurler, son olarak bilkent yazmayin.

hayirli forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandie -- 20 Aralık 2022; 2:48:57 >
    ssri/snri kullanan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

ODTÜ, Koç, Boğaziçi vs. yazsan ne değişecekti ki?

• İşin şakasındayım ya, burada olmasam da iyi durumda olmazdım herhalde.

Ha ama koç'un rahat olduğu gerçeği de var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.