Şimdi Ara

SSS 3. Hafta | Balıkesirspor - Galatasaray | 20.09.2014 | 20:00 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.039
Cevap
4
Favori
26.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manciniyi arayacagız çok net görülüyor.mancini yine terimden sonra takıma çıkış yaşatmıştı.sneijder gecen sene rizeye bomboş posizyonda golu atabilseydi belki de şampiyon olacaktık neyse tek çıkış yol burakı göndermek yerine dünya yıldızı forvet..yoksa sneijder ve brumaya yazık olacak
  • sizin yapacağınız kadroyu ............. 4-4-2 oynatın şu takımı artık körmüsünüz 100 tane teknik direktör geldi burağa at koşsun havadan şişir burak vursun bumu lan futbol
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

quote:

Orijinalden alıntı: Sucktus

Gs rahat kazanacak boşa tatava yapmayın, maç sonu buradayım.

Aynen şu an ligin kolay deplasmanı Balıkesir. Puan kaybı yaşamayız.

Fail olacaz galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krediler tukeniyor

• yönetimi tebrik ederim böyle futbolcuları uzatırsanız olacağı bu burak selcuk
  • 4.yıldız hayal böyle oynarsanız size valla
  • Aysall'ın yerinde olsam önce Prandelli’yi koyarım sonrada istifa ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

lan bu dzemali nedir ya. 2 metreye pas atamıyor özürlü. ceyhun bundan iyiydi

Napoli de tıkır tıkır oynuyordu Nuri gibi sistem oyuncusu takımla birlekte oynar yanında selçuk önünde Burakla çok zor
  • nese bu senede yapcak bisi yok insallah trabzon sampiyon olur

• ruhsuzlar topluluğu,bu maçtan sonra başkanda prandelli de gitmeli.başkan anladı takımı mahvettiğini defolup gidecek bu italyanı da yanına alıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wellenbrecher

http://www.mackolik.com/Mac/998118/Galatasaray-Orduspor

Ben de bu maça çok benzettim ilk yarısını. Zaten böyle bir geri dönüş olmazsa işler yaş, zaten ortam gergin bir de Balıkesire bile yenilecekse -gol atamadan hatta- bilemiyorum neler olur sonrasında.
  • Ulan Allahın DJ Sercan'ına bile öz güven aşıladı benim berbat takımım.
    Burak'a sadece ıslık da yetmez, daha fazlası lazım. Selçuk gizlenmeye devam etsin, nasıl olsa İtalyan forma veriyor. Geçen yıl takımda Drogba vardı, maç boyunca 5 orta ancak yapıyorlardı şimdi orta hastalığına tutuldular. Kime orta yapıyorsunuz lan ?
  • Takım kötü ortada ama 2. yarı çok şey değişebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Gördünüz mü lan gerçek karizmaları? Gördünüz mü lan gerçek İtalyanları? Gördünüz mü lan GAZSIZ, TAKTİK dehası hocaları?

DEFOLUN GİDİN !

Hoca ne yapsin ? Burak gibi elinde ofsayt makinasi varken gol atabiliyor muyuz ? Adama pas veriliyor yok atamiyor
    Ne yapsin bu takim, Selcuk Burak bunlari kesemedikce yeni oyuncular yerlerine monte edilmedikce daha cok puan kaybederiz
    Mourinhouda getir bu takimda bu 2 kisi kesilmedikce boyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ludovico!

3 3 3 diye mi bağırdı la onlar.

Bulmuşsun böyle Galatasarayı sen bağırmaz mısın?
  • yeter gülmeyin dalga geçmeyin laaaan
  • Karizmatik hoca diye tutturdunuz, ünal bırakır fark açılırsa..
  • Takımın başına İtalyan hoca getirip ligi kaybediyorsun, futbolun içler acısı sonra adamı kovup tekrar İtalyan hoca getiriyorsun. Neymiş tarzları farklıymış. Evet baya farklı açık ara kötü.

Bu takımın hocası kimsenin gözünün yaşına bakmayacak biri olacaktı. Yemin ediyorum Halilodzic gelse daha iyi olurduk.
  • Takıma inancım olsa çevirir derdim bunu bi çok kez yaptık önceki 2 sezonda ama bu oyunla hayatta olcak gibi değil 4 5 olursa hiç şaşırmam .
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.