Şimdi Ara

Sssf (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam aylardır mutlak degeri yapamıyorsan ıntegralde alanı 2-3 yılda bıtırırsın
  • sabah aksam 2 posta yazıyorum
  • Ahmet2236 A kullanıcısına yanıt
    mat2 çok önemli üç ile ikiyi toplayamayan arkadaşlarım türev integral bildiği için önüne geçebilir mat1 i çok takma kafana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kardeş yeter ama sana mı soracağım

• hocam önce sakin ol herkes her konuyu hemen anlayacak diye bir şey yok. o konuyu anlamadıysan başka konuya geç kartezyen turuncu fasiküllerden çalışmayı dene daha önünde uzun zaman var çalışmayı bırakma ama şimdiden bu kadar da yıpratma kendini. uzun bir süreç bu dirayetli olman lazım zamanla emeklerinin karşılığını aldıkça çalışma azmin ve kendine olan guvenin de artar.umarım istedigin yerlere gelirsin hayatta boşver bırak diyenlere de aldırmai
  • Disbanacokmuu kullanıcısına yanıt
    Aylardir degil 5 6 gun once basladim videolar seyrettim ve test cozmeye basladim çap fasikulundeki testleri cozmeye calisyorum ama yapamiyorum tesekkurler destek oldugun icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hafta kafa izni yap gez, toz, eğlen zihnini toparlarsın ve motivasyonun artık. Konuları anlamak için hep bir eşik değer vardır o değere ulaşmak zordur ama ulaştığın anda gerisi çok kolay gelir.

• 2019ayt kullanıcısına yanıt
    93 tyt yapıp da 30 ayt yapacak hangi kafayı yasadın kardeş sen de komiksin ya :D
    31 temmuzda sonuç belgemi atarım

Kardeş bana sormayacaksın elbette, ben sadece uyarıyorum, adam gibi bi konunun içindesin, adam üzülüyor, ailevi durumunu anlatıyor, ciddi bi konu açmış senin yaptığına bak, git trollüğünü başka yerde yap

• e tamam ben de başıma gelenleri anlatıyorum ne var bunda

• Dedigin kitaba bakicam ama ben çap orta derece bir kaynak olarak goateriliyordu mutlak degeri zormus.Anlamadigim konuyu gecersem diger konularla baglantili mutlak deger gecsemmi

Hocam boşver bırak demekle bunu mu kastediyorsun

Hocam boşver bırak demekle bunu mu kastediyorsun

• evet gitsin türev integral öğrensin zaten allahsızlar sınavın yarısında onları soruyorlar

reis valla 1 gun palme kımya okudum sınavda 12-1 yaptım 1-2 gunn baksan yaparmıssın işte basitti diyorum ben bunun ıcın basitti diyorum yıgılma olacak diyorum
    lti geo fizikten 0 çektim... 11matın içinden geçtim, kimyada da fena faillemişim

• aidenholmes19 A kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler aslinda motivasyonum yerinde cunku calismazsam ne olucagini biliyorum ama iste boyle 1 kac gun ayni konudaki sorulari cozemeyince daha bunu cozemeyen biri turev integrali nasil yapicak filan diyorum kendi kendime ama

Çok güzel mantık, sen çalışmaya türevle integralle mi başladın

Hocam tartışma farklı yerlere gidecek,bunun farkındayım, ben bunu kastetmiyorum cümlelerinize üslubunuza dikkat edin lütfen

• Kardeşim İnternetten ders dinle çözümlü kitapları kurcala uğraş başlarda zorlanırsın sonrası akar gider inşallah

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.