Şimdi Ara

Sssf (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam daha yolun basındasın sene boyunca sık sık bu sıkılma daralma bunalmaların olacak onemlı olan vazgeçmemek. Sen elınden gelenı yap sınavdan çıktıktan sonrası gün vıcdanın rahatsa sınav uyu grlmış kötü gelmış önemli Yok. Olacak olan buymuş dıyıp yoluna öyle devam edersın. Unutma altın kural Pes etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda yazılanların hepsini okumadım da, eğer gerçekten o kadar sıkıntı çıktıysa orta okul temelinde bir sıkıntı olabilir. Aç 6-7-8 konularını falan hallet, sonra döndüğünde yapabiliyor olursun muhtemelen

• İki Direk Arası İ kullanıcısına yanıt
    Dedigin gibi yapiyorum videolar izliyorum en az iki hocadan ondan sonra sorulara geciyorum kolay kaynak tan yapiyorum ama sorular zorlastigi zaman mantigi tam kuramiyorim konuda mesela ebob ekoğu 2 hafta once calismistim elimdeki tum kaynaklardan yaptim 3 4tane anlamadigim soru vardi onlari izledim anladim ama bu mutlak deger daha zormus sorulari 3 te 1 ini bazen 3 te 2 sini yapabiliyorum

• kasabateam60 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler insallah yorumlariniz iyi geldi sağolun

• neinname kullanıcısına yanıt
    Zaten en bastan aldim matematigi 0 dan antremanlarla mattan konunun temelini anliyorum ama ilerisi sorun oluyor

• Hocam bence Matematik Nedir biraz derinlemesine araştırın ilginizi çekecektir.Biraz daha neyin ne olduğunu anlarsınız

Bende bi ara sizin gibiydim sonrasında Matematik,Fizik ve özellikle Felsefe'ye ilgi duydum.
    Başarısızlıkta ya da anlamadığım da pes etmiyorum ne yapıp edip kafam rahat şekilde zamanla anlıyor ve merakımı gideriyorum.

Anladığım kadarıyla belli bir hedefiniz yok olmaması kısmen daha iyi.Kötü yanı sanıyorum motivasyon eksikliği
    Bir şeylerin farkına varıp hedef belirlemek daha iyi olabilir.
    Hukuk hedeflerken farklı bir alana kayabilirsin.
    Özellikle Hukuk ve Tıp tercih edenler bazı şeylerin farkına vardıklarında aslında istedikleri alanın o olmadığının farkına varıyor
  • Lise 1 de bende zorlanmıştım, çalışınca anlaşılan bir konu. Bir süre başka konular ile ilgilen zaman ile oturur. Bende arada olur böyle sıkıntılar

• Ahmet2236 A kullanıcısına yanıt
    Hocam temelini anlıyorsan basit düzey soruları çözüp konuyu geç o zaman bence. Belki de düzeyinden zor kitaplarla uğraşıyorsundur. Antrenmanlarla matematiği bitirdikten sonra bir tık daha zor bir kaynağa sıfırdan başlarsın.

• Hocam birinci olan adam da direk hepsini yaparak başlamadı ki önemli olan düzenli şekilde çalışmaya bakmak.Olmayacak olan konular olabilir hemen üstüne düşersen yapacağına inanıyorum sen de kendine inanmalısın yapamayacağın bir şey değil.Matematik biraz emek istiyor temeli sağlam kurarsan üstüne hızlı çıkarsın.Başarılar diliyorum,her şey gönlünce olsun..

geç gitsin o kadar da mühim bir konu değil dediğim yayın baya kolaydır ve temelden başlar çapı boşver ona bi bak ucuz zaten.
    Mutlak değerden girmek biraz uçuk olmuş.
    Rasyonel sayılar, tam sayılar gibi başlangıç konularını ne derecede biliyorsun.
    En azından önüne çıksa full yapabilir misin ? dikkat hatası hariç
    Kitap olarakta güray küçük fasiküllerini almanı öneririm konu konu hiç sorun yaşamadan 0 dan öğrenirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deus Vult

geç gitsin o kadar da mühim bir konu değil dediğim yayın baya kolaydır ve temelden başlar çapı boşver ona bi bak ucuz zaten.
    Mutlak değeri yapamazsa ileriki konuların hepsinde sıkıntı yaşar.
    Hocam üzerine düş yaparsın, acizane tavsiyemdir dersin başına bilim adamı edasıyla otur, limit türev integral biraz soyut, eğlenceli konulardır (integral biraz can sıkar) neyse o konulara gelince konuşuruz

Bir de hocam matematiği sevmeye çalış bence, bilim insanlarını, matematikçileri falan tanı hayatlarını oku seveceğini düşünüyorum ben bi ara ali nesini tanıdığımda matematikçi olmaya bile karar vermiştim

Bir de bilmiyorum bende öyle olmuştu en korktuğun ders bir süre sonra en sevdiğin ders haline gelebiliyor ben fizikten korkardım, sene içinde fizik okumaya da karar vermiştim

• Fraudell kullanıcısına yanıt
    Mutlak degerden baslamadim tabikide en bastan iselm onceliginden basladim ant mat 1 den 2 den sorualri cozuyorum ondan sonra asil kaynaklara basliyorum fasikul olarak çapı kullaniyorum ama mutlak degerde sikinti yasadim yani direk mutlak degerle girmedim tabi

• sallama kardeşim biz de girdik sınava nesini yapamayacak kaç tane alakalı konu var boş konuşmayın adamın da moralini bozmayın.
  • Dediginin aynisini yaptim ali nesini dinledim hep mesela bir kanali var pisagor mateamtik evi diye musyafa yagci ile konun mantigini anlata anlata gidiyorlar ordan ispat videolari seyrediyorum ali nesinin tavsiyelerini dinledim hep.yani aslinda elimden geleni yapiyorum ama olmayinca olmuyor belkide kafam bu kadar basiyordur:(

• LockdownKawhi L kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler her sey seninde gonlunce olsun

• anlamıyorsan atla başka konuya bak kardes sonra mutlak degere bakarsın

• eskovwını kullanıcısına yanıt
    Öylede yanlis olmazmi

Yok hocam erken konuşuyoruz bu dediğin ön yargı olur

Hocalarınla diyalogu iyi tutmaya bak bizzat yardımlarını al, sıkıştığın zaman onlarla konuş, foruma da elbette danış ancak biz de senin gibi öğrencileriz bunu da hesaba kat

Bir de işin inanç boyutu var (en büyük boyut) inancını sağlam tut bunu da dini inançlarınla başarabilirsin zaten İslam buna oldukça müsait

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.