Şimdi Ara

Sssf (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şenol Hoca'dan dinleyip Birey A gibi bir kaynaktan çöz. Sonra Hocalara Geldik'ten dinleyip 345 çöz. Senin daha çok çalışman lazım. Temel eksiğin var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deus Vult

sallama kardeşim biz de girdik sınava nesini yapamayacak kaç tane alakalı konu var boş konuşmayın adamın da moralini bozmayın.
    :D Ulan sen kimsin ya?

O mutlak değer diye silip attığın konu en temel konulardan biridir.

İntegralin,türevin,limitin,parabolün,logoritmanın vesaire bütün matematik konularının içinde var.

Mutlak değeri tam anlayamamış kişi,diğer konularda da işlem hatası yaparak yanlış yapar nekadar öğrense dahi.

Matematik üzerinden bana ahkam kesme,aklını alırım senin. Allahın 2000lisine bak la :D 50k ya gir şükret sen bu kafayla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA6EED738

:D Ulan sen kimsin ya?

O mutlak değer diye silip attığın konu en temel konulardan biridir.

İntegralin,türevin,limitin,parabolün,logoritmanın vesaire bütün matematik konularının içinde var.

Mutlak değeri tam anlayamamış kişi,diğer konularda da işlem hatası yaparak yanlış yapar nekadar öğrense dahi.

Matematik üzerinden bana ahkam kesme,aklını alırım senin. Allahın 2000lisine bak la :D 50k ya gir şükret sen bu kafayla

Alıntıları Göster
    mat1den başlayan adama mutlak değer temel konu denmez çokbilmiş gerzek herif. sana mutlak değerden bağımsız 10 tane çalışılabilicek mat1 konusu sayarım. gelip burda boş beleş konuşup da heveslerini kırma insanların türevi de integrali de gayet iyi biliyorum merak etme sen.

• Ahmet2236 A kullanıcısına yanıt
    Ben atlamıştım zaten zamanla kafada yer ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendini aptal gibi hissettikten sonra öğrenmeye başladığını farkediyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlak değeri ilk başta yapamaman normal kesinlikle kolay bir konu değil. Farklı kanallardan video izle, farklı hocaların çözüm yöntemlerine bak yavaş yavaş oturacak bu konu. Ama sakın umutsuzluğa kapılma bunu anlayamıyorsam integrali nasıl anlayacağım diye de düşünme bu saçma bir düşünce bana göre. Zorlandığın konular elbet olacaktır hiç yapamıyorsan sonraki konuya atla oradan devam et.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ahmet2236 A kullanıcısına yanıt
    Kardesim sadece sen degil herkes istediginde istedigi konuyu anlayabilecek kapasiteye sahip.

Mutlak degerden takıldın ve yapamadıgın bir konu buldun ne guzel onun ustune git youtubeden ozel ders gibi dersleri veren hocalar var onlara bak bilgi artık her yerde yeterki sen bilginin ustune ustune git

• Yapamiyorsan birak kardesim herkesin matematiğe yeteneği olacak diye bir şart yok,kendine uygun baska bir bir bolum bulursun.

• Ders nasil ezberlenir degil de nasil çalışılır onu ögren youtubeda ingilizce aratırsan bi ton video çıkar. Sana yapamazsın herkesin bi kapasitesi var vs diye zırvalayanları takma motivasyon istek ve güçlü bir karakterin olduktan sonra insanın yapamıcagı şey yok bu hayatta

• Alan değiştirmekten başka çare yok gibi göründü gözüme...
  • Sporcular sürekli antreman yapar ders öğrenmek içinde çözümlü soru antremanı yap başlarda her yerde sınırsız kaynak var bu çağda ders çalışamamak başaramamak imkansız
  • özel mesaj attım. oradaki videolara baktıntan sonra başka bir şeye ihtiyacın olacağını düşünmüyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.