Şimdi Ara

stabil amd işlemci.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • stabil kulanım için hangi işlemciyi önerirsiniz? amd alıcam x4 pehnom ama o.c işinden anlamıyorum bu yüzden alıp takıp stabil kulanabilicğiem işlemci hangisidir,aslında pehnom 955 alıcam ama oc işinden anlamam bu yüzden tercihim doğrumu arkadaşlar ?

• Doğrudur.

955 ideal seçimdir.

OC işinden anlamaya da gerek yok.

Yanlız bir işlemci soğutucusu da al derim.

Bu ideal mesela.

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-hdt-d1284-hdt-d1284-intel-lga775-&-amd-am2754939940-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=45734

Stok fandan sessiz ve serindir.

• arkadaşın tavsiye ettiği soğutucu gayew güzel tavsiye ederim. İslemci x4 955 güzel seçim
  • evet çok teşekür ederim not aldım soğutucuyu fiyatıda uygun inşa yakında.nasip olur çok teşekür ediyoruym yanıt için
  • ausd turevi anakartlar alırsan evo ozewllıklı, bıostan o.c anlmasan bile, windoes ortamından o ıslemcıyı 3.8 gz ulastırabılırsın bır kac ufak fare hareketi ile.
    ama tavsıye edermısın dersen ; Etmem, en ii o.c biostan elle yapılanıdır bence, eskilerdemi kaldık dinazormu olduk ne :)
    bu arada evo filan al demıyorsum yanlıs anlasılmasın fıyat olak performan s olarak hangı marka model ıstıyorsan onu al bence.
    955 iyi sewcım tekrarlıyorum, hele 2 ci elini uygun fiyata bulabılırsen sonuc güzel olur düşüncesindeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 Overclock 4.4 GHz
    11 yıl önce açıldı
    Amd Ryzen 7 5800x İşlemci
    2 yıl önce açıldı
    AMD FX 8350 İŞLEMCİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.