Şimdi Ara

Stadı dolduramayan takıma ceza!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İspanya Futbol Federasyonu, devrim gibi bir karara imza atarak La Liga’da statlarını yüzde 75 oranında dolduramayan takımlara para cezası verileceğini açıkladı. Taraftarların televizyon açısından görünecek şekilde oturtulmasını isteyen La Liga yönetimi, doluluk oranında yüzde 50’nin altında kalan ekiplere ise 2 katı ceza verilmesini kararlaştırdı. Avrupa’daki diğer ligler için emsal teşkil etmesi beklenen karar sosyal medyada da büyük yankı uyandırırken, İspanyol taraftarların büyük bir kısmı alınan önlemin küçük takımlara haksızlık olduğu görüşünde birleşti.

http://www.fanatik.com.tr/2016/08/20/stadi-dolduramayan-takima-ceza-1248641

Adamlar nerde biz hala fb fetöcümü gs fetöcümü bjk fetöcümü diye cahilce tartışmaların içinde boğuluyoruz.

• Biz hâlâ eliz... Biz hâlâ pasolig...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim yönetim uyduruk hazırlık maçının biletini 120'den veriyor. Keşke bizde de olsa ama pasolig zımbırtısı malum...

• Keşke bizim lige de uygulansa böyle bir karar. O zaman yönetimler taraftarla ters düşemezlerdi. Bizdeki herif kombine satmıyorum, stada giremezsiniz diyor şaka gibi.
  • çok mantıklı. Özellikle taraftarların televizyon görülecek şekilde karşıda olması.

Ufacık bir boşluk bütün zevki bitiyor. Bizim ligde özellikle kesinlikle uygulanması gereken bir şey.
  • Bence bu tarz uygulamalar bilet fiyatlarını da düşürür, sonuçta ceza alıp para kaybedeceğine elde edeceği kar payını biraz kırpmak daha mantıklı...

Ülkemizde uygulamak yürek ister :)
  • Tr liginde olsa stadlar kapanır, kapasitesi 10.000 olan stadyumlarda maçlar oynanır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim yönetim hala koca bir kale arkasına kombine çıkarmıyor. Kesinlikle Türkiye'ye 3 büyükler için böyle bir uygulama lazım. Bilet fiyatlarını ucuzlatmalılar

• Pasoligi bahane etmeyin beyler.

Almanyada 3. lig takimlari bile full stada oynuyor ki pasolig orada da var.

Bizim insanimizin klasigi.

Oynamasını bilmeyen gelin "yerim dar!" demiş; yerini genişletmişler "Yenim dar!" demiş

• turkiyede besiktas disinda her takim ceza alir boyle bir seyde yeni stad hevesi gecince besiktasta ceza alir. derbiler buyuk avrupa maclari vs haric stad doluluk orani 1994 deki istanbul barajlari doluluk oranindan bile kotu.
  • ipodnano1 kullanıcısına yanıt
    Orda passolig var ama saçma saçma cezalar verilmiyor direkt kişiye ceza var. Bizimkiler passolig'i kullanamıyorlar , boşu boşuna var yani.Hala saha kapatlamalar devam ediyor

• EPL ile yarışma çabası La Liga'nın..

Asla EPL gibi olamazlar.

• Lig tv çıktığından beri millet maçlara gitmiyor. Eskiden herkes stadta izlerdi maçı şimdi saçma sapan kazanç kapısına döndü olay. Passolig kalksa da full çekmez stadlar. Bilet fiyatları çok yüksek. En azından 25 yaş altı gençler için % 30 civarı indirim olmalı. Asıl taraftar onlar zaten diğerleri 35 üstü memur tayfa ya da zengin emekli tayfa. Maç mı izliyorlar opera mı belli değil.
  • Pasolig ile zerre alakası yok. E-bilet sistemi olmalı, ama gelirleri ülke sporuna gidecek şekilde birilerinin cebine gidecek şekilde değil. Asıl neden aç gözlü klüpler klüplerimiz.
  • Geçen sene 2. ligde kayserispor şampiyonluğa gidiyor stad dolsun diye biletleri 1 tl yaptılar ona rağmen stad dolmadı. Son hafta öncesi garantilediler şampiyonluğu ve son maç kendi sahalarında o halde çıktılar maça o maç bile dolmadı.. Bide gittiler o şehre stad yaptılar, para döktüler.. Bu diğer anadolu takımları içinde geçerli aslında (konyayı şimdilik ayıralım)

Hep dediğim gibi ülke de spor düşüncesi yok, istanbul takımlarının taraftarı için herşey ve sadece başarıya odaklı.. Bugün bjk ekmeğini yiyor yarın gs yada fb başarılı olunca o sene onlar yiyecek bjk eski haline dönecek. Bu işler böyle ülke de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nick falan yok_ -- 21 Ağustos 2016; 15:30:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

turkiyede besiktas disinda her takim ceza alir boyle bir seyde yeni stad hevesi gecince besiktasta ceza alir. derbiler buyuk avrupa maclari vs haric stad doluluk orani 1994 deki istanbul barajlari doluluk oranindan bile kotu.

Biz niye ceza alıyoruz onu anlamadım, Aziz Yıldırım protestodan korkup tribünü kombineye kapattığı için o kadar az satıldı. Hele Pereira da gitmişken yine 30bini rahat görürdük bu sezon.

Önceki sezon şampiyon olmamamıza rağmen 37bin kombine satıldı, şampiyon olduğunuz sezon yeni stada rağmen 33bin sattınız çok yüksekten uçmayın bence

Tam tersi tek ceza almayacak kulüp Fenerbahçe olur, öyle bir durumda Aziz Yıldırım inadı da kalmaz.

Takımlarda antik kuntik sorunlar olmayıp herkes saha içiyle ilgilenince en dandik iç saha maçı da olsa doluyor stadlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jst1907 -- 21 Ağustos 2016; 15:42:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

quote:

turkiyede besiktas disinda her takim ceza alir boyle bir seyde yeni stad hevesi gecince besiktasta ceza alir. derbiler buyuk avrupa maclari vs haric stad doluluk orani 1994 deki istanbul barajlari doluluk oranindan bile kotu.

Biz niye ceza alıyoruz onu anlamadım, Aziz Yıldırım protestodan korkup tribünü kombineye kapattığı için o kadar az satıldı. Hele Pereira da gitmişken yine 30bini rahat görürdük bu sezon.

Önceki sezon şampiyon olmamamıza rağmen 37bin kombine satıldı, şampiyon olduğunuz sezon yeni stada rağmen 33bin sattınız çok yüksekten uçmayın bence

Tam tersi tek ceza almayacak kulüp Fenerbahçe olur, öyle bir durumda Aziz Yıldırım inadı da kalmaz.

Takımlarda antik kuntik sorunlar olmayıp herkes saha içiyle ilgilenince en dandik iç saha maçı da olsa doluyor stadlar.

arkadas ne pis kompleks varmis sende, turkiyedeki taraftarin stadi doldurmamasi olayindan bahsettim genel sorun olarak. adam lafi neresinden alip fenerle besiktasi yaristirmaya calismis cocuk musunuz arkadas senin baban benim babami dover muhabbeti hemen.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

quote:

arkadas ne pis kompleks varmis sende, turkiyedeki taraftarin stadi doldurmamasi olayindan bahsettim genel sorun olarak. adam lafi neresinden alip fenerle besiktasi yaristirmaya calismis cocuk musunuz arkadas senin baban benim babami dover muhabbeti hemen.

Yahu ne alakası var kompleksle, "turkiyede besiktas disinda her takim ceza alir boyle bir seyde yeni stad hevesi gecince besiktasta ceza alir. " asıl bu cümleler direk sidik yarıştırmak olmuş, ben de durumun öyle olmadığını anlattım yani.

Mesajı yazanın kim olduğuna dikkat etmemişimtim, sen olduğunu görsem biraz daha sakin cevap verirdim ama o hararetle biraz fazla olmus evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.