Şimdi Ara

Stadt ve Skill pointler Priest-Rogue-Warior-Mage

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

lvli yuksek arkadaslar yeni basliyanlar icin skill ve stad point dagitiminin nasil yapilabilcegini yazabilirmi

oyunda kime sorsam herkafadan birses cikiyor

Lütfen yardim

Daha once acilmissa konu onu gosterin yeter

• Rogue de yardımcı olım

paper olmak istıyosan hiç hp basmıcaksın

full plate için 82 hp

chitin için 90 hp

shell için 94 hp

gerısı halıyle dex olucak mage i felan da biliorum ama yınede ben yazmıyayım tam doğru olmaz. Charım rogue olduğu için yazdım.

kolay gelsın
  • ben mage yi söyleyeyim paper mage için sadece mp ye vereceksin ama bence pek kaliteli bişi değil bu
    diğer mage de int mage onda da int e daha çok vereceksin mp ye de verilecek ama pek fazla değil

skill pointleri de
    eğer ben tek kasacağım diyorsan ilk flameye kalanı glaciere ver
    eğer party de kasacağım diyosan ilk glaciere sonra thundere ver derim

bu arada paper magenin tek yararı ii vurması ama salamander staff dururken wood staff alıyorlar işte aptallık bu
  • priest sagol yardimina ama slauter gibi rakam verirsen cok daha yrdimci olacaksin

int magede inti kaca cikariyim?
  • bide priesti de soylıyebılırım sana haddime deıl ama yardımcı olmuolar sanırım

battle ( str ) yani atak priest için

( +7 kıyafet giyeceksen ) 74 int ( +8 kıyafet giyeceksen ) 76 int bas gerisi str olucak

eger int ci ( manası yüksek elbiseleri sağlam ) olucaksan 100 str bas gerisini int e ver

priest demiştim ama boşa yalandan sonra dan yazmıım die mage ide yazım

intci olucaksan 160 int de bırak gerisi mp bir dier durumda lvl atladıkca 2 int 1 mp basmaktır sana kalmış

paper olucaksan sanırım wizard staffla birlikde ( +8 ) 62 int di ( TAM EMIN DEILIM ) bu yuzden kadın mage en ideali hiç int basmıor çunku douşdan int i 70

warrıoruda soylım rogueyle aynı

• quote:

Orjinalden alıntı: Slauter

bide priesti de soylıyebılırım sana haddime deıl ama yardımcı olmuolar sanırım

battle ( str ) yani atak priest için

( +7 kıyafet giyeceksen ) 74 int ( +8 kıyafet giyeceksen ) 76 int bas gerisi str olucak

eger int ci ( manası yüksek elbiseleri sağlam ) olucaksan 100 str bas gerisini int e ver

Int. priest shell +7 giyebilmesi için str 106 yanlış hatırlamıyorsam.

Öneri: giysiler için yettiği kadar stat verip bir kaç stat açıkta bırakmak. Böylece restat yapmak zorunda kalınmaz. Benim priestımda 10 stat açıkta şu an. Str 108 (kalkan için, dandik mandik işe yarıo :P), Int 188 (shell için), 10 stat da hp ye verdim, 10 stat boşta ^^

• magede yardımcı olıyım bn snaa sanıorm daha acıklayıcı olur

öncellıkle iki tip mage türü 1.paper mage 2.pat mage

paper mage en basit kıyafetlerı ve stuffları giyebilirsin dusuk maliyetle kaliteli itemlerin olabilir stat pointlerın tamamı mp ye yani magic powera verıceksın bölece pat magelerden cok daha ii dammage vere bilirsin

pat mageye gelince özellikle 60 lwl den once pat mage olmanı tavsiye etmem cunku ancak 60 lwlde complate yani shell giyebilirsin bunun için stad pointlerını 160a kadar int.e gerisini mp ye vermen gerekir paper mage kadar damage vuramazsın ama daha cok defansın olur ve bu iş maliyetlidir özellikle ice ve light ana skillinse pat mage olmanı tavsiye ederim cunku bu iki turde zaten cok damage vuramassın

paper mage içinde ana skillin flame olmalı özellikle daha cok damage elde eder 63 lwlden sonra cok ii duruma gelirsin bn paper mage olmanı onerırım ama bn illa az damage yicem pat olucam dıyosan paraya kıymalısın ve 60 lwlden once bu işe bulaşmamalısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    80 lwl paladin we acc
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: JJoeYY

magede yardımcı olıyım bn snaa sanıorm daha acıklayıcı olur

öncellıkle iki tip mage türü 1.paper mage 2.pat mage

paper mage en basit kıyafetlerı ve stuffları giyebilirsin dusuk maliyetle kaliteli itemlerin olabilir stat pointlerın tamamı mp ye yani magic powera verıceksın bölece pat magelerden cok daha ii dammage vere bilirsin

pat mageye gelince özellikle 60 lwl den once pat mage olmanı tavsiye etmem cunku ancak 60 lwlde complate yani shell giyebilirsin bunun için stad pointlerını 160a kadar int.e gerisini mp ye vermen gerekir paper mage kadar damage vuramazsın ama daha cok defansın olur ve bu iş maliyetlidir özellikle ice ve light ana skillinse pat mage olmanı tavsiye ederim cunku bu iki turde zaten cok damage vuramassın

paper mage içinde ana skillin flame olmalı özellikle daha cok damage elde eder 63 lwlden sonra cok ii duruma gelirsin bn paper mage olmanı onerırım ama bn illa az damage yicem pat olucam dıyosan paraya kıymalısın ve 60 lwlden once bu işe bulaşmamalısın

ne güzel yazmışım beaa inş. konu kaynamaz bakarsın buraya görürsün

• gayet iyi oldu bu konuyu acman da harıka oldu bence ust konu olmalı şöyle ki bunları bilmeyen daha cok arkadaşımız olabılır ( bazı şeylerı ben bile bilmıorum ( muşum ) )

UPUPUPUPUP
  • walla super geliyo bencede yorumlar

ben ilk basladigimda cok aradim neyi nereye vercem diye yeni basliyanlara cok yardimi olacak

hala ariyorum mesela mage konusunda paper magem var 66 oldum mp doldu ve su an hp ye veriyorum nasilsa kiyafet giyecek kadar int yapamicam diye healt yukselsin diye dusundum ....
  • Priest Skill:
    buffsa aura
    healse heal

Bence sen Priest te rezz+heal yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.