Şimdi Ara

staion arabalar neden yok artık türkiyede fazla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • staıon arabalar artık türkiyede yok sayılır kartal kuş serisi kaldı oda ölmek üzere artık bence yine kullanım olarak iyi de sayılırlar ama türkiye de bitti avrupada devam ettigini düşünüyomda onların halefi arabalar çok çıkkı bence bu kadar çabuk harcanmıyacaktı diye düşünüyom......................saygılarımla.........

• dostum station vagon modelleri avrupada çok tutulan modeller ama bu tip modeller için iyi motorlar lazım iyi motorlar için büyük hacimler lazım durum öyle oluncada vergi....vergi....vergi.... insanın bu arabalara hevesi kalmıyor malesef birde avrupada kişi başına düşen milli gelir fazla olduğundan kazançlarıda iyi olduğu için örneğin 6 7 8 kişilik bir avrupa ailesi düşün ve bunların kişi başına düşen gelirini böyle büyük sw yada vanları alma durumları cok müsaittt...

gelelim bizeeee...

bizde 6 7 8 kişilik bir aile babası veya fertleri evlerini zar zor gecindiriyor bizdede geniş aileler bu arabaları almak ister ama malesef maddi zorluklar vergi yükleri bizi bu arabalardan sogutuyor dostum...
  • herkes bu arabaları ticari amaçlı kulandığı için bitti denebilir
    yani;
    kartal ve toros sw'ler yük taşıam amacıyla kullanılıyodu çoğu kimse tarafından
    ama artık hafif ticari araçlar çıktı
    onlar daha cazip
    yeni sw arabalar ise hem lüks hem de halkımızın taşıma yapması için uygun değil
    o yüzden tr'de artık çok fazla sw satılmıyor(ama 2 hafta önce yeni kasa passat sw gördüm,demek ki hala alan var)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

herkes bu arabaları ticari amaçlı kulandığı için bitti denebilir
    yani;
    kartal ve toros sw'ler yük taşıam amacıyla kullanılıyodu çoğu kimse tarafından
    ama artık hafif ticari araçlar çıktı
    onlar daha cazip
    yeni sw arabalar ise hem lüks hem de halkımızın taşıma yapması için uygun değil
    o yüzden tr'de artık çok fazla sw satılmıyor(ama 2 hafta önce yeni kasa passat sw gördüm,demek ki hala alan var)

evet bende gördüm passat sw ayrıca 407 sw ve 307 sw görüyorum
  • hafif ticari araçların yaygınlaşması ve kartalların yarattığı kötü imaj yüzünden bence
  • bakın mesela ford s-max tam türkiye yolları için ve geniş aileler için harika bir araç avrupada bu modeller peynir ekmek gibi satılıyor hele amerikada dahada cok satılıyor peki s-max te focus-st den alınan 2500cc ve 225hp olan motorlu modeli kaç ailemiz alabilir alsada bu vergi yükünün altından nasıl kalkar bence sorun türkiyenin vergi sistemi araç piyasasını öldürüyor s-max ülkemizde 2.0tdcı motorla satılıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.