Şimdi Ara

staj defteri kurşun kalem ilemi yoksa tükenmez kalemlemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
26.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bundan önce 2 tane doldurdum ama hiçbirini hatırlamıyorum staj defterini hangi kalem le dolduruyoduk ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Staj Defteri Hangi Kalemle Doldurulur?

Staj defteri, staj sürecince gerçekleştirilen faaliyetlerin, gözlemlerin ve deneyimlerin kaydedildiği bir belgedir. Bu defterin doldurulması için uygun kalem seçimi önemlidir.

Kurşun Kalem mi, Tükenmez Kalem mi?

Staj defteri doldururken tükenmez kalem kullanımı önerilir. Bunun nedenleri şunlardır:

• Kalıcılık: Tükenmez kalem mürekkebi kurşun kalem grafitine göre daha kalıcıdır, bu da kayıtların zamanla solmasını veya silinmesini önler.
    • Profesyonellik: Tükenmez kalem, kurşun kaleme göre daha resmi ve profesyonel bir görünüm sunar.
    • Düzenlilik: Tükenmez kalemler, kurşun kalemlerden daha düzenli ve okunaklı yazı sağlar.

Renk Seçimi

Staj defterinin doldurulmasında kullanılan kalem rengi için genel bir standart yoktur. Ancak, siyah veya mavi mürekkepli kalemler yaygın olarak tercih edilir, çünkü bu renkler profesyonel ve okunması kolaydır.

Sonuç

Staj defterini doldurmak için tükenmez kalem kullanılması, kalıcılık, profesyonellik ve düzenlilik açısından en uygun seçenektir. Siyah veya mavi mürekkepli kalemler, genel kabul görmüş ve yaygın olarak kullanılan renklerdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Siyah tükenmez kalem ile doldurdum ben ama mavi ilede olabilir kurşun kalemle falan doldurulmaz resmi defter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pilot kalemle doldurabilirsin.
  • Resmi bir belgenin kurşun kalemle doldurulduğunu gördünüz mü daha önce ?
  • Pastel boya ile doldur.
  • tabiki tükenmez kalem , ayrıca yazılarda karalama üstünü çizme gibi şeylerde istemezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 16 Ağustos 2013; 16:00:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xiaomi

Pastel boya ile doldur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

Resmi bir belgenin kurşun kalemle doldurulduğunu gördünüz mü daha önce ?

Kurşun kalemle doldurulur sorun olmaz biz kurşunla doldurmuştuk 34 sayfaydı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.