Şimdi Ara

Staj Gerginliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okul bitti,şimdide bu ''Staj'' olayı geldi çattı.Sadece 100 saatlik bir olay ama yarattığı gerginlik kaç asırlık anlatamıyorum.Lise 3'e geçtim,Makina Tek. bölümündeyim.Ümraniye-İmes civarı bir CNC-Torna dükkanında çalışıcam.1 Temmuzdan 17sine kadar ordayım.Kısa bir zaman aralığı,tek rahatlatan noktada bu zaten..Daha önce biyerde çalışmamış olsam neyse bu ilk diyicemde bu ilk değilki ?! Koskoca şirkette 3 ay çalıştım (isim vermiyorum) böyle bir sıkıntı yaşamadım.Hatta hayatımda gerginliğin 'g'si bile görmemişimdir.Ama bu yaklaşan felaket uykularıma bile giriyor zaman zaman.Var mı bu saçma konu hakkında bir önerisi olan ?

• Gergin bir UP !
  • Arkadaşım senin de dediğin gibi saçma bir konu bende otele gircem ilk defa heyacanlıyım(tabi ki benim normal iş staj değil) ama senin kadar değil ben üç ay çalışcam ve ilk deneyimim olacak yani senin durumunda ne var ki sadece 17 gün ve daha önce iş te çalışmışsın takma kafaya rahat ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim kendin de bahsetmişsin daha önce 3 ay bir yerde çalışmışsın ve senin bu yaz staj yapacağın yere senden daha tecrübesiz durumda olan hatta hayatında daha önce hiçbir yerde çalışmamış insanlar gelecek. Kaldıki orada çalışan insanlarda senin benim gibi insanlar, bu yollardan daha önce geçmişler, kimse seni ayıplamaz etmez rahat ol, daha lise öğrencisisin anlayışlı davranıp sana işi öğreteceklerdir.
  • Ben şimdi anlamadım, staj yapacağın için mi gerginsin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.