Arkadaşlar bugün SGK da muhasebe stajım onaylandı SGK da ne yapıcam bir bilgisi olan varsa yardım edebilir mi lütfen |
SGK da staj yapmak
-
-
kankam bende bilişim ile girdim. Bürodan da giren vardı muhasebeden de nerden girersen gir bir farkı yok bu ilk. Bizimki müdürlüktü bu yüzden çok yoğun işlerimiz oluyordu bunun verildiğin servisinde payı çok büyük tabii. Genel olarak iş giriş-çıkış bordrosu vs buluyorsun, fotokopi çekiyorsun, oradan oraya dosya koşturuyorsun. Günlük dilekçe evrak gelir dosya gelir memurlara dağıtırsın. Arşive inersin. Çay içersin. Güzel arkadaşlıklar edinirsin. Ben emeklilik tahsis de çalıştım ciddi söylüyorum çok yoruldum fakat arşivdeki arkadaşlar yattı. Tavsiye istersen verebilirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: agabisalbenikankam bende bilişim ile girdim. Bürodan da giren vardı muhasebeden de nerden girersen gir bir farkı yok bu ilk. Bizimki müdürlüktü bu yüzden çok yoğun işlerimiz oluyordu bunun verildiğin servisinde payı çok büyük tabii. Genel olarak iş giriş-çıkış bordrosu vs buluyorsun, fotokopi çekiyorsun, oradan oraya dosya koşturuyorsun. Günlük dilekçe evrak gelir dosya gelir memurlara dağıtırsın. Arşive inersin. Çay içersin. Güzel arkadaşlıklar edinirsin. Ben emeklilik tahsis de çalıştım ciddi söylüyorum çok yoruldum fakat arşivdeki arkadaşlar yattı. Tavsiye istersen verebilirim.
tabi tavsiye vermen iyi olur reis ya bu korona felan oldu kullandığım programların bazı şeylerini yani muhasebeyi bi tık unuttum ondan
-
odada ki memurlarla fazla içli dışlı olma. Muhasebe ile alakalı birşey yapmayacaksın sıkıntı yok. Sağı solu elleme, sigara içiyorsan dikkatli ol. Müdür yardımcılarına dikkat et vs vs
-
Teşekkürler yanıtınız için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X