Aynı şirket olduğunu telefonu kapattığımda ve o şirketten mesaj geldiğinde anladım. Çünkü daha önce de mesaj gelmişti. Kadınla ilk seferinde telefonda konuşuyorduk. Gün planlayacaktık. O gün müsait değilim dedim. Çünkü dersim vardı. Başka bir gün önerdi. Bir programıma bakmam lazım dedim. O gün de dersim var malesef dedim. Boş olduğum, derslerimin olmadığı günleri sayıp bu günlerde boşluk var mı diye soracakken bunları konuşuyorken, bir baktım telefon sessiz duruyor ve kapanmış. Sonra pozitif düşünerek telefonun kesildiğini düşündüm. Ama her aradığımda meşgul çalıyordu. Engellenince meşgul çalar ya direk. Sanki öyle çalıyordu. Ya da bilmiyorum bana öyle geldi. 2 gün boyunca 8-10 kere aradım. Hepsinde de meşguldü. Şikayetvardan şikayet oluşturmayı düşündüm ama zaman bulamadım yoğunlukta. Dediğim gibi dün tekrar aradı. Bugün saat 11.00 da staj mülakatım var. 4. sınıf 2. dönemdeyim. Hani karşı tarafın bu hareketinden sonra staj mülakatına katılmak sanki kendime saygısızlık yapıyormuşum gibi gelicek gibi düşünüyorum. Bugün o numarayı arayıp telefonu suratıma kapatması mevzusunu dile getirip konuşmalı mıyım? Yoksa staja gitmeyip, bu konuyu da açmamalı mıyım? Şirket ismi Social Office (Türk menşeli şirket) zaten kalitesinden hal ve hareketlerinden anlamışsınızdır TNC group danışmanlık limited şirketi diye geçiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim